مواد لازم برای زیتون با کانفی لیمو
- سیر : یک حبه
- آب لیمو ترش : 1/3 فنجان
- لیمو ترش : 3 عدد
- روغن کانولا :1/4 فنجان
- روغن زیتون :نصف فنجان
- زیتون :به میزان دلخواه
- نمک :به میزان لازم
- دانه فلفل قرمز :به مقدار لازم
طرز تهیه زیتون با کانفی لیمو و دانه فلفل
قسمت زرد رنگ پوست لیمو را با پوست کن بکنید و قسمت سفید روی پوست را با چاقو جدا کنید. سپس داخل یک قابلمه کوچک آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.بعد از به جوش آمدن آب پوست لیموی تراشیده را به مدت 10 ثانیه در آب قرار دهید و بعد آبکش کنید. و دوباره این عمل را تکرار کنید تا تلخی پوست لیمو گرفته شود.
داخل قابلمه خالی شده روغن ها را به همراه سیر ، آب لیمو و نمک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیایند.سپس پوست لیمو را به آنها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا آرام آرام بجوشند.بعد از یک ساعت جوشیدن پوست لیمو با بقیه مواد آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن روی آن کمی روغن بریزید و در یخچال به مدت 1 ماه نگه دارید.
هنگام استفاده زیتون ها را با کانفی لیمو و روغن زیتون و دانه فلفل هم بزنید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد زیتون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
زیتون را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .