مواد لازم برای سالاد اسپانیایی
- گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد متوسط
- سرکه 2 قاشق غذا خوری
- خیار خرد شده 2 عدد
- زیتون سبز 1/2 پیمانه
- کاهو 1 عدد
- پیاز خلال شده 1عدد کوچک
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- تن ماهی 400 گرم
- تخم مرغ آب پز شده 3 عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد اسپانیایی
ابتدا تخم مرغ ها را بگذارید تا آب پز شوند.
در این فاصله گوجه فرنگی ها را شسته و به اندازه های متوسط خرد کنید.
خیار شسته شده را خرد کنید.
پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد نمایید.
تخم مرغ های آبپز شده را پوست بگیرید و برش بزنید.
ظرف سالاد را آماده کنید و همه مواد را داخل آن بریزید
تن ماهی را به مواد اضافه کنید.
زیتون را به همراه نمک و کمی فلفل داخل سالاد بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
میتوانید مواد را به صورت جداگانه داخل ظرف سالاد بچینید و یا همه مواد را با هم مخلوط کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد اسپانیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سالاد اسپانیایی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .