دستور پخت سوپ پیاز با پنیر و آویشن
سوپ پیاز با پنیر و آویشن یک سوپ متفاوت با مزه خاص است که پنیر داخل آن باید ذوب شود و در واقع یک سوپ هیجان انگیز است که برای پیش غذا بسیار متفاوت خواهد بود.اگر تابحال سوپ پیاز را امتحان کرده باشید حتما از سوپ پیاز با پنیر و آویشن هم خوشتان خواهد آمد.
مواد لازم برای سوپ پیاز با پنیر و آویشن
- پیاز :450 گرم (از وسط نصف کنید و از طول نازک ورقه کنید)
- آویشن:3 تا 5 عدد
- برگ بو :1 عدد
- فلفل :به مقدار لازم (خرد شده)
- آرد :1 قاشق چای خوری
- نمک دریایی:1/4 قاشق چای خوری
- سرکه :1/2 فنجان
- آب گوشت :2 فنجان
- آب :1 فنجان
- نان سیاباتا :1 عدد (با ضخامت 1.5 سانتیمتر و از وسط برش خورده)
- کره :2 قاشق غذاخوری
- پنیر گرویر :1/2 فنجان (رنده شده)
طرز تهیه سوپ پیاز با پنیر و آویشن
مرحله اول:
یک قابلمه به گنجایش 5 لیتر را روی حرارت کم قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید تا آب شود.
مرحله دوم:
بعد داخل آن به ترتیب ، پیاز، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه تفت دهید تا پیازها طلایی و نرم شوند.
مرحله سوم:
بعد از طلایی شدن مواد آرد را به آن اضافه کنید و یکی دو دقیقه آن را بپزید. سپس سرکه را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا سرکه به مدت 2 الی 3 دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم:
در ادامه آب گوشت و آب را اضافه کنید و بگذارید تا سوپ به مدت 25 الی 35 دقیقه به آرامی بجوشد و طعم ها با هم مخلوط شوند.
مقداری نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید تا سوپ طعم دار شود.
مرحله پنجم:
فر را روشن کنید و نان را در طبقه وسط فر قرار دهید تا تست و برشته شود.
بعد از آماده شدن سوپ ،ساقه های آویشن و برگ بو را از داخل آن دربیاورید و دور بیندازید.
مرحله ششم:
سوپ را در داخل دو کاسه مخصوص فر بریزید و نان را روی سوپ ها قرار دهید و روی آن ها لایه ضخیمی از پنیر سوئیسی گرویر بریزید.
سپس ظرف های سوپ ها را به مدت 3 الی 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ها کاملا آب شوند و روی آنها طلایی شود.
سوپ پیاز با پنیر و آویشن
نکات تکمیلی در مورد سوپ پیاز با پنیر و آویشن
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
سوپ پیاز با پنیر و آویشن را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .