مواد لازم سالسای گوجه فرنگی کلاسیک
- گوجه فرنگی سفت و قرمز :9 عددمتوسط
- پیاز سفید:1 عدد بزرگ
- فلفل جلاپینو (یا هر نوع فلفل چیلی دیگر) :3 عدد
- سیر با پوست :2 حبه
- نمک دانه درشت :به میزان لازم
سالسای گوجه فرنگی کلاسیک
طرز تهیه سالسای گوجه فرنگی کلاسیک
ابتدا فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. گوجه فرنگی ها را برش دهید و تخمه های آن را خارج کنید.
سپس گوجه فرنگی ها را به همراه پیاز،فلفل جلاپینو و سیر را روی سینی فر قرار داده و به مدت 7 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوجه فرنگی ها کباب شوند و پوست فلفل هاکمی سیاه شود.
فر را خاموش کنید و بگذارید مواد پخته شده به همان حالت داخل فر بمانند تا سرد شوند. سپس پوست سیر ها و گوجه فرنگی ها را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید تا له شوند.
پوست فلفل ها را هم بگیرید و از وسط نصف کنید و تخمه های داخل آن را خارج کنید و به مواد له شده داخل غذاساز اضافه کنید.
در آخر پیاز و یک قاشق غذاخوری نمک را به بقیه مواد پوره شده داخل غذاساز اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
سالسا را بچشید تا اگر احتیاج به نمک داشت اضافه کنید. برای سالسای رقیق تر می توانید کمی به آن آب اضافه کنید. سالسای گوجه فرنگی را در کنار ترتیلا سرو کنید.
سالسای گوجه فرنگی با عطر فوق العاده
نکات تکمیلی در مورد سالسای گوجه فرنگی کلاسیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه