وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا

سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا

حتی الامکان از غذاهای سرخ کردنی پرهیز کنید. در صورت لزوم، برای سرخ کردن از روغن های مایع معمولی(غیر سرخ کردنی) و یا روغن زیتون استفاده کنید.

بهترین وسالم ترین روغن جهت پخت و پز

برای کاهش خطرات بیماریهای قلب و عروقی از روغن های مناسب و توصیه شده استفاده کنید. مصرف روغن زیتون و مغزها به دلیل کنترل انرژی دریافتی باید متعادل باشد و از روغن های مایع معمولی (غیر سرخ کردنی) و روغن زیتون در سرخ کردن غذاها (به دلیل حساسیت این روغن ها به حرارت بالا) استفاده نشود.
از مصرف غذاهای سرخ کرده پرهیز کرده و در صورت لزوم، از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود زیرا روغن جامد هیدروژنه حاوی اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس است که خطر ابتلا به امراض قلبی و عروقی را افزایش می دهد.

سالم ترین روغن پخت و پز

نحوه نگهداری درست روغن زیتون

مقدار کمی روغن زیتون را در دمای اتاق در ظرفی که در آن محکم است (مانند پارچ کوچک چینی درپوش دار) نگهداری کنید. به این ترتیب، روغن زیتون برای موارد استفاده فوری و روزانه در دسترس خواهد بود.
یخچال ممکن است سبب تیره شدن و ایجاد لایه ای جامد در این روغن شود و به این شکل گاهی استفاده از آن کمی دشوار خواهد شد. بازگرداندن روغن به دمای اتاق، سیال بودن و رنگ آن را بازمی گرداند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع