وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ساندویچ | طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

ساندویچ | طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

بادمجان گریل شده بدون روغن، همراه با سبریجات را در یک ساندویچ خوشمزه مدیترانه ای همه دوست دارند.

مواد لازم برای ساندویچ بادمجان کبابی

 
بادمجان :4 عدد متوسط
گوجه فرنگی :450 گرم
پنیر موتزارلای تازه :250 گرم
جعفری تازه :10 تا 12 برگ
نان برگر کوچک :6 عدد
پیاز متوسط :یک عدد
سرکه بالزامیک :2 قاشق غذاخوری
سرکه :2 قاشق عذاخوری
نمک :به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی
 
بادمجان ها یک مشکل دارند و آن این است که اگر سعی کنید آنها را سرخ کنید، مقدار زیادی روغن جذب می کنند. نمک زدن به آنها کمی به رفع این مساله کمک می کند، ولی باز هم در نهایت بادمجان ها خیلی روغن به خود جذب می کنند. کباب کردن یا آب پز کردن بادمجان این مسئله را حل می کند و حلقه های بزرگ آنها برای درست کردن برگر عالی است.
بنابراین این نوع برگر سبزیجات مدیترانه ای را امتحان کنید:بادمجان کباب شده، مقدار کمی پیاز و گوجه خوابانیده شده در سس، پنیر موتزارلای تازه و البته مقداری جعفری روی آن.
برای کباب کردن بادمجان ها باید از گریل استفاده کنید؛ ولی می توانید تکه های بادمجان را روی تابه گریل نیز قرار داده (ابتدا مقداری روغن گیاهی را روی تابه بمالید) و هر طرف شان را برای چند دقیقه کوتاه روی شعله کم گریل کنید.  
پنیر موتزارلای تازه را به تکه های 0.5 سانتی متری برش دهید.
 
 
 
ساندویچ
 
روی سینی بزرگی را با حوله کاغذی بپوشانید. حلقه های بادمجان را در یک لایه روی سینی بچینید. مقدار زیادی نمک را روی دو طرف آن ها بزنید. اجازه دهید تا مواد دیگر را آماده می کنید، نمک به خورد بادمجان ها برود.
گوجه فرنگی را به تکه های ضخیم 0.5 سانتی متری برش دهید. پیاز را به تکه های 0.25 سانتی متری برش دهید.
سرکه و 1 قاشق چای خوری روغن زیتون را در ظرفی بریزید که ته آن صاف باشد. مقدار کمی نمک در آن بپاشید و با چنگال آن را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
پیازها و گوجه ها را در ظرف بچینید و آنها را بچرخانید تا سس همه جای شان را بپوشاند.
کباب پز خود را روی درجه بالا و شعله مستقیم تنظیم کنید. مطمئن شوید شبکه فلزی آن تمیز است و درپوش آن را بگذارید.
وقتی 15 دقیقه از نمک زدن به بادمجان ها گذشت، نمک آنها را با حوله های کاغذی پاک کنید. با استفاده از قلموی آشپزی دو طرف آنها را روغن زیتون بزنید.
بادمجان ها را روی کباب پز بچینید و با در بسته هر طرف آنها را برای 3 تا 4 دقیقه کباب کنید تا خوب قهوه ای شوند. آنها را از کباب پز خارج کنید. نان برگرها را برای 30 ثانیه تا 1 دقیقه در کباب پز تست کنید تا کمی برشته شوند.
برای درست کردن ساندویچ، نان برگرها را بچینید. 2 یا 3 حلقه بادمجان ها را روی برگر زیری بگذارید. سپس تکه های گوجه فرنگی و مقداری پیاز را به آن اضافه کنید.
 2 تکه پنیر موتزارلای تازه به مواد افزوده و روی آن مقداری برگ جعفری بگذارید. 
 
ساندویچ بادمجان کبابی

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ساندویچ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع