مواد لازم برای درست کردن ساندویج میگو :
- میگوی درشت :451 گرم،پاک شده
- سیر له شده :2 حبه
- ادویه ی ماهی :یک قاشق سوپخوری
- سس خردل :2 قاشق سوپخوری
- مایونز کم چرب :یک چهارم پیمانه و 2 قاشق سوپخوری
- آبلیمو ترش :2 قاشق سوپخوری
- کره یا مارگارین :3 قاشق سوپخوری
- فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط :2عدد خلالی شده
- نان ساندویچی :4عدد
طرز تهیه ساندویج میگو :
میگوها را پس از تمیز کردن و شستن در ادویه مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته قرار دهید.بعد ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
نان ها را برش دهید و مغز داخل آن را خالی کنید.
سس ها را به همراه آبلیمو مخلوط کنید .
تابه ی نچسبی را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید ، مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.بعد فلفل های خلالی شده را داخل روغن تفت دهید.
بعد از تفت دادن فلفل ها ، آنها را در ظرف دیگری بریزید. کره را داخل همان تابه بریزید تا ذوب شود. سپس میگوهای مزه دار شده را داخل کره تفت دهید.
بعد از 5 دقیقه میگوها را از روی حرارت بردارید.
به اندازه 2 قاشق چایخوری از مخلوط سس و آبلیمو روی برش های نان ها بمالید و یک قاشق از فلفل دلمه ای تفت داده شده داخل نان ها بریزید و میگوها را روی آن بگذارید.
سپس بقیه سس را روی ساندویج ها ریخته و ساندویج ها را ببندید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ میگو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ساندویچ میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .