مواد لازم برای کوکوی ماهی دودی مدیترانه ای
- ماهی دودی نیم کیلویی :1 عدد
- تخم مرغ بزرگ :4 عدد
- جعفری تازه، خرد شده :ربع فنجان
- سیر بزرگ، له شده:1 حبه
- پیاز، ریز ریز شده:1 قاشق غذاخوری
- دانه زیره، آسیاب شده :1 قاشق چایخوری
- مایونز:4 قاشق غذاخوری
- فلفل هندی:کمی
- نمک :ربع قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، تازه آسیاب شده :ربع قاشق چایخوری
- پودر سوخاری :یک و نیم فنجان
- آرد :به میزان کافی برای غلطاندن ماهی
- روغن کانولا برای سرخ کردن :8 تا 9 فنجان
طرز تهیه کوکوی ماهی دودی مدیترانه ای
ماهی دودی را از دو روز قبل داخل آب قرار دهید و روزی 4 تا 5 بار آب آن را عوض کنید تا نمک اضافی اش گرفته شود.
بعد از دو روز ماهی را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و کناری بگذارید تا کمی نرم شود ، سپس استخوان هایش را جدا کرده و در مخلوط کن بریزید تا له شود.
ماهی را به کاسه بزرگی منتقل کرده و با دو عدد تخم مرغ زده شده و سایر مواد مخلوط نمایید تا حالت خمیری پیدا کند.
دو عدد تخم مرغ باقی مانده را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنید ، آرد و آرد سوخاری را هم در دو کاسه مجزا بریزید و کنار بگذارید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، هر بار مقداری از مخلوط ماهی را با دست برداشته و به آن شکل دهید.
کوکوها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید و داخل تابه سرخ کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .