مواد لازم برای پای پوره سیب زمینی با مایکروفر
- گوشت چرخ کرده :450 گرم
- سیب زمینی ریز خرد شده :900 گرم
- تخم مرغ :1 عدد
- پنیر پیتزا:150 گرم
- پیازخرد شده:1 عدد
- آرد سفید :15 گرم
- رب گوجه فرنگی:15 گرم
- آب:0.09 لیتر
- شیر هموژنیزه:0.15 لیتر
- کره:150 گرم
- روغن :15 گرم
- نمک و فلفل :مقدری
طرز تهیه پای پوره سیب زمینی با مایکروفر
مایکروفر را با قدرت 100% روشن کنید و داخل ظرف مخصوصش پیازخرد شده را با مقداری روغن داخل آن قرار دهید تا به مدت 3 دقیقه بپزند.
بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر داخل مایکروفر بپزید.مخلوط گوشت و پیاز را یکبار هم بزنید.
آرد، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید و در آب حل کنید ، سپس به مخلوط گوشت اضافه کنید و در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت 10 تا 8 دقیقه دیگر داخل مایکروفر با حرارت بالا بپزند. در این فاصله مواد را 2 باری هم بزنید.
در مرحله بعد سیب زمینی های خرد شده را جداگانه داخل یک ظرف پیرکس بریزید و 100 میلی لیتر از شیر را روی آن بریزید و روی آن را یک پوشش پلاستیکی بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.
سپس به مدت 17 الی 15 دقیقه داخل مایکروفر با قدرت 100% قرار دهید.ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و برای مدت 5 دقیقه روی آن را بر ندارید.
حالا بعد 5 دقیقه سیب زمینی ها را نرم کنید و با تخم مرغ و شیر باقی مانده و کره مخلوط نمایید و روی گوشت پهن کنید.
سپس روی آن پنیر پیتزا بپاشید و به مدت 4 تا 3 دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود.
پای پوره سیب زمینی
نکات تکمیلی در مورد پای پوره سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
پای پوره سیب زمینی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .