دستور تهیه سمبوسه پنیری
بسیاری از افراد به پنیر و غذاهایی که پنیر دارند علاقمند هستند. در این مطلب قصد داریم یکی از غذاهای بسیار خوشمزه به نام سمبوسه پنیری را آموزش دهیم که یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود و برای کودکان هم بسیار لذت بخش است.برای تهیه فست فود خوشمزه و آسان سمبوسه پنیری با ما همراه شوید.
مواد لازم برای سمبوسه پنیری :
- مغز گردوی خرد شده : نصف لیوان
- پنیر سفت :1 لیوان
- نعناع خرد شده :به مقدار لازم
- نان لواش :به مقدار لازم
طرز تهیه سمبوسه پنیری
مرحله اول:
برای درست کردن سمبوسه پنیر ،مغز گردو را با پنیر و نعنای خرد شده مخلوط کنید . نان های لواش را به صورت عمودی از وسط ببرید و به شکل مستطیل در بیاورید.
مرحله دوم:
کمی از مواد را در گوشه اول نان بریزید و به شکل مثلثی تا بزنید. و این کار را آنقدر تکرار کنید تا به انتهای نان برسید.
فقط خیلی مهمه که قسمتی از نان که مواد داخلشه باز نشه و موقع سرخ کردن مواد به بیرون نریزه .برای این کار به یک چسب نیاز داریم .
مرحله سوم:
مخلوطی از آرد و آب را با هم ترکیب کنید تا چسبی آبکی بدست بیاید. سپس مقداری از آن را روی سمبوسه ها میزنیم .
مرحله چهارم:
سمبوسه ها را در روغن فراوان سرخ کنید و بعد روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
در آخر سمبوسه ها را به عسل آغشته کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید.
نکات تکمیلی در مورد سمبوسه پنیری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سمبوسه پنیری را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .