درست کردن سوپ بوقلمون
زمان آماده سازی مواد:50دقیقه
مناسب برای :6 نفر
مواد لازم برای درست کردن سوپ بوقلمون :
- کره: 50گرم
- روغن: یک قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ: یک عدد نگینی شده
- سینه بوقلمون: 500گرم خرد شده
- سیر: 2حبه ساطوری
- آب: به میزان لازم
- گوجه فرنگی: 4عدد پوره شده
- پودر سوپ آماده مرغ: یک دوم بسته
- مخلوط کرفس ،هویج،قارچ،پیازچه،بروکلی: حدود 3پیمانه
- اورگانو،ریحان: مجموعا یک و یک دوم قاشق مرباخوری
- فلفل: به مقدار لازم
- نودل: یک پیمانه
دستور پخت سوپ بوقلمون :
دستور پخت سوپ بوقلمون به صورتی است که ابتدا باید کره و روغن را گرم کنید و پیاز را به آن اضافه کنید تا مقداری سبک شود.سپس سینه بوقلمون را همراه با سیر به آن اضافه کنید و به مدت چند ثانیه آن را تفت بدهید.
در مرحله بعدی آب را به آن بیافزایید و وقتی به اواسط پخت رسیدید سوپ مرغ و گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید و فرصت دهید تا سینه بوقلمون به خوبی مغز پخت شود.سپس اگر تمایلی داشتید سبزیجات خرد شده را کمی تفت بدهید و بلافاصله به مواد فوق بیافزایید و در نهایت ریحان،نودل،فلفل و اورگانو را به سوپ اضافه کرده و پس از 5 دقیقه در ظرف دلخواه سرو کرده و میل کنید.
نکات مهم در درست کردن سوپ بوقلمون :
* این دستور پخت حاوی 110 گرم پروتئین،80 گرم چربی،1150 گرم کربوهیدرات و 1760 کیلو کالری انرژی می باشد.
* گوشت بوقلمون به علت دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان که پیش ساز سروتونین در بدن است برای بیماری ام اس مفید بوده و بسیار شادی آور می باشد.
* ناگفته نماند بر حسب ذائقه تان می توانید به جای اورگانو از آویشن استفاده نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ بوقلمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 50دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سوپ بوقلمون را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .