مواد لازم برای سوپ تایلندی مارچوبه
- 1350 گرم :مارچوبه
- 4 تا 5 پیمانه :آب سبزیجات
- سه قاشق غذاخوری :زنجبیل رنده شده
- یک عدد پیاز درشت خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری کره یا روغن گیاهی
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1.5 پیمانه شیر نارگیل
- یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده
- نصف قاشق چایخوری آب لیموترش
طرز تهیه سوپ تایلندی مارچوبه
ابتدا در اندازه های کوچکی مارچوبه ها را برش دهید و بعد یک ماهیتابه نچسب بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید و پیازها حدود 10 دقیقه را 3 قاشق غذاخوری کره تفت بدهید تا کمی سبک شوند.
حدود 3 دقیقه زنجبیل و پوست رنده شده لیموترش را تفت دهید تا نرم شوند،بعد از این مراحل کم کم مارچوبه هایی که خرد کردید را همراه با فلفل سیاه و نمک افزوده و حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید.
5 پیمانه آب سبزیجات و شیر نارگیل را بیافزایید و کاملا هم زده و حدود 15 دقیقه اجازه دهید نیم جوش شود.
در مرحله بعدی سوپ را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا کاملا یکدست و نرم شود.پس از پوره کردن مجدد آن را داخل قابلمه برگردانید و حرارت دهید تا به غلظت برسد. در صورت تمایل و نیاز مقداری آب سبزیجات یا آب مرغ به مواد اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر حرارت دهید.
در نهایت آب لیموترش را افزوده و با پیازکوهی خرد شده و گشنیز سوپ خوشمزه آماده را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ تایلندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ تایلندی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .