مواد لازم سوپ ذرت مکزیکی
- ذرت تازه : سه عدد
- آب مرغ : 3 پیمانه
- پودر فلفل قرمز : به مقدار دلخواه
- شیر : 1 پیمانه
- پیاز قرمز : ¼ پیمانه
- گوجه فرنگی : به مقدار دلخواه
- لیمو ترش : به مقدار دلخواه
- ذرت کبابی : به مقدار دلخواه
- نمک : به مقدار دلخواه
- گشنیز تازه : به مقدار دلخواه
- فلفل سیاه : به مقدار دلخواه
طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی
ابتدا پوست ذرت ها را گرفته و تمیز و دانه کنید و بعد پیاز قرمز را در اندازه های ریز خرد کنید تا ¼ پیمانه شود.
روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید.زمانی که روغن داغ شد، پیازها را افزوده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید تا پیازها حالت نرمی به خود بگیرند.حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که اطمینان حاصل کنید پیازها پخته شدن آن را هم بزنید.
سپس آب مرغ و ذرت را به پیازهای پخته شده بیافزایید(البته می توانید بجای آب مرغ از سوپ سبزیجات و یا سوپ جوجه کم نمک آماده بکار ببرید). و به مدت 5 دقیقه روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه دهید همانطور بجوشد.
وقتی که مخلوط تان به نقطه جوش رسید درجه حرارت را کم کرده و 25 دقیقه منتظر بمانید تا به آرامی جوشیده و ذرتها نرم و پخته شوند.
به محض اینکه مشاهده کردید پخت کامل شد، به وسیله غذاساز گوشت کوب برقی مخلوط را پوره کنید سپس گشنیز و پنیر فتا و گوجه فرنگی را ریز خرد کنید.
در این مرحله شیر را اضافه کرده و بعد نمک،فلفل قرمز و قرمز،لیمو ترش را به اندازه دلخواهتان به آن بیفزایید.
این سوپ خوشمزه را هم گرم و هم سرد می توانید در کاسههای مورد نظر و دلخواه با تزیینات مختلف (گوجهفرنگی، پنیر فتا و گشنیز، ذرت کبابی) سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ ذرت مکزیکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ ذرت مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .