مواد لازم برای سوپ هویج و تره
- هویج پخته:400 گرم
- تره :یک دسته کوچک
- سینه مرغ :200 گرم
- پیاز :یک عدد
- خامه صبحانه :100 گرم
- شیر:یک لیوان
- آب :سه لیوان
- برنج :150 گرم
- نمک :به میزان کافی
- زعفران :مقدار کمی
طرز تهیه سوپ هویج و تره
قابلمه مناسبی را روی حرارت بگذارید و کمی روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس مرغ را به همراه پیاز داغ آن تفت دهید. مقداری نمک و زعفران هم به آنها اضافه کنید.
بعد از تفت دادن مرغ ، 3 لیوان آب و برنج را هم داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید مواد کاملا با هم بپزند.
بعد از نیم ساعت هویج را اضافه کنید .وقتی تمام مواد با هم پختند آنها را داخل غذاساز و یا مخلوط کن میکس کنید.
دوباره داخل قابلمه بریزید و تره ریزشده و شیر را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع با حرارت ملایم بجوشند.
در مرحله آخر خامه را به سوپ اضافه کنید و وقتی خامه گرم شد حرارت را خاموش کنید و به همراه آب لیموترش تازه سرو کنید.
سوپ هویج و تره
نکات تکمیلی در مورد سوپ هویج و تره
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ هویج و تره را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .