مواد لازم سوپ کدو تنبل و سیب
- کدو تنبل خردشده :3 پیمانه
- پیاز متوسط :1 عدد
- ساقه کرفس :1 عدد
- هویج :1 عدد
- سیب ترش :1 عدد
- کره :2 قاشق سوپخوری
- جوز هندی و دارچین :کمی
- نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز :کمی
- آب مرغ :3 پیمانه
طرز تهیه سوپ کدو تنبل و سیب
در ابتدای کار پوست کدو و سیب ها را بکنید و تخمه های آنها را هم جدا کنید و در اندازه های کوچک خرد کنید.
بقیه مواد سوپ یعنی هویج ، پیاز و کرفس را هم به همان اندازه های بقیه ی مواد را خرد کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید و بعد از اینکه کمی گرم شد یعنی قبل از اینکه رنگش قهوه ای شود،پیاز ، کرفس و هویج را داخل آن بریزید و در حدود 5 دقیقه اجازه دهید تا کمی سرخ شوند.
بهتر است حرارت را پایین نگه دارید تا سبزیجات شما تغییر رنگ زیادی ندهند.حالا کدو ی خرد شده،سیب و آب مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و حرارت اجاق را هم زیاد کرده تا به نقطه جوش برسند.
وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد کاملا نرم و قابل خوردن شود.
سوپ را بعد از پخت کامل در غذاساز یا به کمک گوشکوب برقی کاملا له کنید و به شکل پوره در آورید و به آن نمک و ادویه هایی را که در نظر دارید اضافه کنید و با استفاده از جعفری یا پیازچه آن را تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ کدو تنبل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ کدو تنبل را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .