مواد لازم سوپر سوپ بادمجان
- آب گوشت :900 میلی لیتر
- گوشت چرخکرده (بدون چربی):700 گرم
- گوجهفرنگی فیله شده :400 گرم
- آب:4 پیمانه
- هویج خردشده :1 پیمانه
- ساقه کرفس خردشده :1 پیمانه
- پاستا:1 پیمانه
- بادمجان متوسط:1 عدد
- پیاز بزرگ:1 عدد
- سیر :1 حبه
- جعفری خردشده:2 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون :2 قاشق سوپخوری
- کره:2 قاشق سوپخوری
- پنیر پارمزان :8 قاشق چایخوری
- نمک:3 قاشق چایخوری
- شکر:1 قاشق چایخوری
- فلفل :1 قاشق چایخوری
- جوز هندی رنده شده :½ قاشق چایخوری
درست کردن سوپر سوپ بادمجان
طرز تهیه سوپر سوپ بادمجان
قابلمه بزرگی را انتخاب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیتون و کره را داخل آن قرار دهید تا داغ شوند. بعد پیاز را داخل آن سرخ کنید..
بعد از 4- 5 دقیقه تفت دادن پیاز ،سیر را در یک دقیقه آخر به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و همراه سیر و پیاز سرخ کنید.
در هنگام پخته شدن گوشت، پوست بادمجان را بگیرید و آن را در اندازه های 2.5 سانتیمتری خرد کنید.
علاوه بر بادمجان ،پیاز، جعفری، کرفس و هویج را هم خرد کنید.
سپس بادمجان، هویج، گوجهفرنگی، شکر،نمک ، فلفل ، کرفس و در صورت تمایل پودر جوز هندی را به مخلوط گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید.
بعد از آن آب و آب گوشت را داخل قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا بجوش بیاید.
در قابلمه را بگذارید و مواد سوپ را با حرارت کم به مدت 50 دقیقه بپزید.
پاستا را هم همراه با جعفری به بقیه مواد اضافه کنید و به مدت 10 تا 20 دقیقه دیگر بپرید.وقتی سوپ قوام کافی را بدست آورد آن را از روی حرارت برمیداریم.
در هنگام پذیراایی روی سوپ را با جعفری و پنیر پارمزان تزیین میکنیم.
سوپر سوپ بادمجان
نکات تکمیلی در مورد سوپر سوپ بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپر سوپ بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .