مواد لازم شامی بابلی
- سبزی معطر چرخ شده : 150 گرم
- گوشت مغز ران : هر کدام 500 گرم
- لپه : 250 گرم
- پیاز : دو عدد
- تخم مرغ : چهار تا پنج عدد
- آب زعفران : یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه، روغن : به میزان لازم
طرز تهیه شامی بابلی
ابتدا لپه را بشویید و 2- 3 ساعت در آب خیس دهید.بعد آن را بپزید.
در حین پختن لپه ها ، گوشت را هم به همراه 2 لیوان آب ، پیاز و ادویه ها داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا بپزد و آب آن کاملا جذب گوشت شود.
سپس گوشت پخته شده را به همراه لپه پخته شده و سبزیجات معطر در چرخ گوشت بریزید تا کاملا له شوند.
به مایه چرخ شده ، نمک ، فلفل و زعفران اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.بعد تخم مرغ ها را یکی یکی داخل مایه بشکنید و اضافه کنید و مواد شامی را خوب ورز دهید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد شامی بردارید و در دست فرم دهید و اگر دوست داشتید با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و بر روی حرارت ملایم شامی ها را سرخ کنید.
شامی بابلی را در کنار گوجه فرنگی ، خیار شور و سبزیجات سرو کنید و با نان میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد شامی بابلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شامی بابلی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .