وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

شامی لپه | طرز تهیه “شامی بابلی” خوشمزه

شامی لپه | طرز تهیه “شامی بابلی” خوشمزه

“شامی بابلی” از غذاهای اصیل شهر بابل در استان مازندران می باشد که در سایر شهر های استان نیز تهیه می شود.

مواد لازم شامی بابلی

  • سبزی معطر چرخ شده : 150  گرم
  • گوشت مغز ران : هر کدام 500 گرم
  • لپه : 250 گرم
  • پیاز : دو عدد
  • تخم مرغ : چهار تا پنج عدد
  • آب زعفران : یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه، روغن : به میزان لازم
شامی بابلی 

طرز تهیه شامی بابلی

 ابتدا لپه را بشویید و 2- 3 ساعت در آب خیس دهید.بعد آن را بپزید.

در حین پختن لپه ها ، گوشت را هم به همراه 2 لیوان آب ، پیاز و ادویه ها داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا بپزد و آب آن کاملا جذب گوشت شود.

سپس گوشت پخته شده را به همراه لپه پخته شده و سبزیجات معطر در چرخ گوشت بریزید تا کاملا له شوند.

به مایه چرخ شده ، نمک ، فلفل و زعفران اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.بعد تخم مرغ ها را یکی یکی  داخل مایه بشکنید و اضافه کنید و مواد شامی را خوب ورز دهید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد شامی بردارید و در دست فرم دهید و اگر دوست داشتید با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و بر روی حرارت ملایم شامی ها را سرخ کنید.

شامی بابلی را در کنار گوجه فرنگی ، خیار شور و سبزیجات سرو کنید و با نان میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد شامی بابلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شامی بابلی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع