مواد لازم شامی کباب هندی
- گوشت بره پخته و چرخ شده :450 گرم
- لپه :120 گرم
- گشنیز ریز خردشده :2 قاشق غذاخوری
- گرام ماسالا :1قاشق غذاخوری
- سیر ریزخرد شده :1 قاشق غذاخوری
- زنجفیل ریزخرد شده :1 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز آسیاب شده :2 قاشق چایخوری
- فلفل سبز تازه ریزخرد شده : به میزان لازم
- نمک :به میزان لازم
- آب لیموی تازه : به میزان لازم
- روغن گیاهی : به میزان لازم
طرز تهیه شامی کباب هندی
ابتدا گوشت را با مقداری آب بپزید تا زمانی که آب آن کاملا تبخیر شده و گوشت نرم شود، سپس آن را چرخ کنید.
لپه را از قبل با مقداری آب بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
لپه ، گوشت ، گرام ماسالا ، زنجبیل ، تخم گشنیز ، سیر ، فلفل سبز، نمک و آبلیمو را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا همه مواد له شده و خمیری شکل شود.
مایه شامی را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و با گشنیز خرد شده مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
در صورت تمایل یک عدد تخم مرغ اضافه کنید تا از وا رفتن شامی ها جلوگیری شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود .
سپس هر با مقداری از مواد را برداشته و به آن شکل دهید و داخل روغن داغ سرخ نمایید.
شامی ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود ، سپس داخل ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد شامی کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
شامی کباب را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .