مواد لازم برای شربت گل محمدی
- شکر 2 کیلو حدود 7 پیمانه
- جوهر لیمو 1 قاشق مرباخوری
- گل تازه محمدی 500 گرم
- آب جوش 2 لیتر حدود 8 پیمانه
طرز تهیه شربت گل محمدی
گلبرگ های تازه گل محمدی را تک تک جداکنید و آب جوش را آماده کنید. گلبرگ ها را داخل ظرفی بریزید و آب جوش را به یکباره روی گلبرگ ها بریزید تا تمام سطح روی آنها را بپوشاند.با دم کنی روی ظرف را میبندیم و برای 24 ساعت به آن استراحت می دهیم.حتما روی در ظرف دم کنی بگذارید تا عطر و بوی گل حفظ شود و خارج نشود.
بعد از سپری شدن 24 ساعت گلبرگ ها را آبکش میکنیم و تا آب آن خارج شود. دقت کنید که فشاری روی گلبرگ ها برای گرفتن آب بیشتر انجام ندهید چون باعث میشود رنگ شربت تغییر کند و قهوه ای شود.
داخل آب بدست آمده شکر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود و قوام بیایید. سپس جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از یک دو جوش از روی حرارت بردارید. اگر هم خواستید به شربت رنگ مربا یا رنگ های خوراکی اضافه کنید باید در مرحله آخر همراه با جوهر لیمو اضافه کنید.
هنگام سرو این شربت میتوانید از آبلیموی تازه هم استفاده کنید تا خوش طعم تر شود.
نکات تکمیلی در مورد شربت گل محمدی
شربت گل محمدی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .