روش درست کردن شیرینی نخودچی بدون فر
شیرینی نخودچی از شیرینی های خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است که برای مناسبت های ویژه مانند عید نوروز تهیه می شود.این شیرینی همانند بسیاری از شیرینی های خانگی دیگر مانند شیرینی آلمانی ، شیرینی قطاب و شیرینی کشمشی بسیار پر طرفدار است و خیلی راحت هم تهیه می شود. شیرینی نخود چی مواد خاص و غیرقابل دسترسی لازم ندارد. اگر دوست دارید یک شیرینی نخودچی ترد و خوشمزه را خودتان در منزل تهیه کنید با ما همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی نخودچی بدون فر
- آرد نخود چی :1 لیوان
- هل :2 عدد
- شکر :1 لیوان
- کره :1 لیوان
طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر
مرحله اول:
برای درست کردن شیرینی نخودچی، ابتدا آرد را داخل تابه ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.
وقتی آرد به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کمکم سرد شود.
مرحله دوم:
هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمیکنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.
مرحله سوم:
کره را هم ذوب میکنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آردنخود چی تفت داده شده ،سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید.
مرحله چهارم:
سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر 2 سانت پهن میکنیم و با قالب های دلخواه شکل میدهیم.روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب میکنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم و در ظرف در دار تا مدت ها در یخچال نگهداری میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی نخودچی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی نخودچی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .