مراحل تهیه اسلایس های سیب کاراملی
مواد لازم برای لایه زیرین
- کره نرم نصف فنجان + 2 ق غ معادل 141 گرم
- شکر دانه ریز نصف فنجان معادل 100 گرم
- نمک نصف ق چ
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- آرد 1 و دو سوم فنجان معادل 210 گرم
مواد لازم برای شکلات سیب کاراملی
- کره 1 فنجان معادل 210 گرم
- شکر قهوه ای 1 فنجان معادل 220 گرم
- شربت ذرت یا عسل سه چهارم فنجان معادل 235 گرم
- نمک 1 ق چ
- شکر دانه ریز یک چهارم فنجان معادل 50 گرم
- شیر تغلیظ شده شیرین یک چهارم فنجان معادل 80 گرم
- آب سیب در حال جوش نصف فنجان + 1 ق غ معادل 150 گرم
- پودر دارچین 1 ق چ
- جوز هندی رنده شده یک هشتم ق چ
- نمک کریستال یا پرک مقداری
طرز تهیه اسلایس های سیب کاراملی
سینی فر 22 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که از دو طرف لبه های کاغذ خارج از سینی قرار بگیرد .
برای تهیه خمیر زیرین
کره ، شکر ، نمک را با همزن یا چنگال مخلوط نمایید سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و بعد از آن راد را اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید تا حالت خرده نان بگیرد سپس خمیر را داخل سینی ریخته و یکسان با فشار دست صافش کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید خنک شود.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
خمیر را به مدت 25 – 30 دقیقه د فر بگذارید تا زمانی که لبه های آن شروع به طلایی شدن کنند سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند .
برای تهیه کارامل سیب
کره ، شکر قهوه ای ، شرت ذرت ، نمک ، شکر ، شیر تغلیظ شده و نصف فنجان آب سیب را باهم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و مدام هم بزنید تا زمانی که دماسنج دمای 248 درجه فارنهایت را نمایش دهد .
مخلوط را از روی حرارت برداشته و ترکیب 1 قاشق آب سیب ، دارچین و جوز هندی را به آن افزوده مخلوط نمایید .
کرم کاراملی آماده شده را روی خمیر به طور مساوی ریخته و 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود .
با کمک لبه های کاغذ روغنی که از سینی اضافه گذاشتید شکلات را از سینی خارج کرده و برش بزنید و در صرت تمایل رویش پرک یا کریستال نمک بپاشید و دوباره به یخچال برگردانید تا کاملا خودشان را بگیرند .
نکات تکمیلی در مورد اسلایس های سیب کاراملی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
اسلایس های سیب کاراملی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .