وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه اسکمو آلبالویی یا بستنی یخی رشتی

طرز تهیه اسکمو آلبالویی یا بستنی یخی رشتی

اسکمو آلبالویی یا همان بستنی یخی یکی از پرطرفدار ترین بستنی های تابستانی می باشد که ما در ادامه طرز تهیه این اسکمو خوشمزه را برای شما آورده ایم.

 طرز تهیه اسکمو آلبالویی تابستانی و خوشمزه

اسکمو یا همان بستنی یخی رشتی، طرفداران زیادی دارد.اسکمو برای فصل تابستان و برای روزهای گرم سال مانند یخ در بهشت و بستنی معجزه می کند. اسکمو انواع مختلفی دارد و با انواع میوه ها تهیه می شود ولی اکثر این اسکمو ها طعمی ترشی دارند. ما در این بخش آشپزخانه نمناک میخواهیم طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین اسکمو ها بنام اسکمو آلبالویی را به شما آموزش دهیم که همانند اسکمو تمشک و اسکمو زغال اخته بسیار خوشمزه و خوش رنگ است.

مواد لازم اسکمو آلبالویی

  • آلبالو خشکه  : 250 گرم 
  • آب :4 لیوان
  • شکر : 1 قاشق
  • نمک و گلپر :یک قاشق چای خوری

اسکمو

طرز تهیه اسکمو آلبالویی

مرحله اول:

برای تهیه اسکمو زغال اخته ، این بستنی خوشمزه و تابستانی ابتدا آلبالو ها را خوب بشورید بدین منظور آلبالو خشکه ها را درون ظرفی بریزید و مقدار آب روی آن ریخته و بگذارید تا تمام شن و سنگ ریزه های که در آن وجود دارد بیرون آید. برای این کار حدود دو ساعت زمان کافی می باشد آلبالو ها را آبکش کنید بشورید و کنار بگذارید. 

مرحله دوم:

حالاآلبالو های نرم شده را درون قابلمه ای لعابی بگذارید و روی آن آب بریزید، میزان آب بسته به مقدار آلبالو هایتان و همچنین تعداد لیوان هایی که میخواهید تهیه کنید دارد. مثلا برای 250 گرم آلبالو برای چهار عدد لیوان ،به چهار لیوان آب یکبارمصرف نیاز است. 

مرحله سوم:

اگر دوست دارید که اسکمو شما ملس تر باشد می توانید از آلو جنگلی نیز استفاده کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد. حدود دو قاشق از شیره آلو جنگلی را می توانید در این مرحله به آلبالو ها اضافه کنید. 

سپس یک قاشق چای خوری گلپر به مواد اضافه کنید و حواستان باشد که میزان گلپر زیاد نباشد، زیرا این کار باعث می شود تا بستنی شما تلخ شود. 

سپس در ادامه نصف قاشق چای خوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر به مواد بستنی اضافه کنید.

مرحله چهارم:

سپس قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید تا آلبالو ها بجوشند ،حواستان باشد که آلبالو ها بیش از حد نپزند زیرا در این صورت هسته آلبالو از خود آلبالو جدا می شود و بستنی ظاهر خوبی نخواهد داشت. 

بعد از این که آلبالو ها رنگ خود را پس دادن و چند غل خوردند زیر قابلمه را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود.

اسکمو رشتی

طعم مایع اسکمو را بچشید اگر دوست دارید شیرین تر بشود به آن شکر اضافه کنید و اگر دوست دارید مزه نمک و گلپر آن بیشتر باشد ، نمک و گلپر اضافه کنید. 

مرحله پنجم:

می توانید در این مرحله آلبالو ها را از صافی رد کنید و آب آلبالو را از خود آلبالو جدا کنید در ادامه آلبالو ها درون لیوان هایتان بریزید سپس آب آلبالو را به آن اضافه کنید و یا اینکه مایع خنک شده را یک راست درون لیوان یا قالب بستنی تان بریزید .

چوب بستنی را درون لیوان ها بگذارید حواستان باشد که چوب بستنی تا انتها لیوان برود. 

نکته های مهم در مورد اسکمو : 

  • اگر دوست داشتید می توانید همراه با آلبالو هایی که در لیوان می ریزید مقداری لواشک ریز شده و آلو ترش جنگلی اضافه کنید.
  • میزان آب بسته به نوع غلظتی که از مایع بستنی میخواهد دارد هرچه غلظت بستری بخواهید آب آن باید بیشتر باشد ، البته تناسب میزان آ با آلبالو ها را رعایت کنید. 
  • اگه میخواهید اسکمو شما کش دار باشد میتوانید یک قاشق ژلاتین رو بن ماری کنید به موادتان اضافه کنید.
  • میتوانید اسکمو گیلاس،زغال اخته و یا آلوچه را با همین روش تهیه کنید برای بچه ها گزینه مناسبی می باشد به خصوص در فصل تابستان.
  • میزان نمک و شکر ذائقه ای می باشد.
  • می توانید از آلبالو تازه نیز استفاده کنید. 

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع