مواد لازم برای هر نفر:
- ماست :به میزان لازم
- برنج :1 قاشق غذاخوری
- لپه :1 قاشق غذا خوری
- گوشت (گوسفند یا مرغ) :30 گرم
- سبزی (گشنیز، جعفری، شوید) :1 قاشق غذا خوری
- کره :نصف قاشق غذا خوری
- پیاز :1/4
طرز تهیه آش ماست :
لپه را بشویید و به مدت 2 تا 3 ساعت در آب خیس دهید. برنج را هم بشویید.
گوشت را به همراه پیاز بپزید و بعد از اینکه گوشت کمی پخته شد ، لپه و برنج را به آن اضافه کنید و در حین پخته شدن مواد آش آن را چند بار هم بزنید تا آش ته نگیرد.
بعد از اینکه گوشت و لپه کاملا پخته شدند سبزی را به آن اضافه کنید و وقتی آش لعاب انداخت آن را از روی حرارت بردارید و در آخر کره را به آن اضافه کنید.
سپس در هنگام سرو کردن ، ماست را به آش اضافه کنید
نکات تکمیلی در مورد آش ماست
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آش ماست را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .