آموزش کامل طرز تهیه پاستا با سس بشامل
پاستا یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. سس بشامل یکی از انواع سس ها است که در کنار انواع پاستا و استیک ها سرو می شود و طعم بی نظیری به پاستا می بخشد. در این بخش از آشپزخانه پلاس وی طرز تهیه پاستا با سس بشامل را آورده ایم.
قدم اول:طرز تهیه سس بشامل
برای تهیه پاستا همراه با سس بشامل ابتدا باید با طرز تهیه سس بشامل آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
مواد لازم | میزان لازم |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
شیر | 1 لیوان |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
پاپریکا و جوز هندی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
دستور تهیه سس بشامل:
- ابتدا کره و شیر را از یخچال خارج کنید تا با دما محیط یکسان شود.
- کره را داخل یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا ذوب شود.
- پس از ذوب شدن کره به آن آرد را دو مرتبه الک کرده و آرام آرام به کره درون تابه اضافه نمایید.
- آرد را در کره تا جایی تفت دهید که مخلوط حالت خمیری پیدا کند و کامل صاف شود و گلوله گلوله نباشد.
- بیش از حد تفت دادن آرد سبب می شود رنگ سس تیره شود.
- پس از تفت دادن آرد شیر را به مواد افزوده و مخلوط کنید. برای گلوله گلوله نشدن آرد، شیر را در طی چند مرحله بیافزایید، یعنی ابتدا کمی شیر اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مایه ایی یکدست به دست بیاید سپس مابقی شیر را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید.
- سس را مداوم هم بزنید تا غلیظ شود.
- پس از اینکه سس به غلظت مورد نظر رسید مقداری نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا اضافه کنید.
- حرارت را کمتر کرده و اجازه دهید سس چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
- پس از آماده شدن سس خامه را به آن بیافزایید و با دیگر مواد مخلوط نمایید.
- سس را از روی حرارت بر داشته و اجازه دهید تا خنک شود.
- در روش اصلی طرز تهیه این سس معمولا از پنیر پارمزان استفاده نمی شود اما برای خوشمزه شدن ترکیب سس و پاستا می توانید مقداری پنیر پارمزان رنده شده در مرحله آخر تهیه سس به آن اضافه نمایید.
قدم دوم:طرز تهیه پاستا
در مطالب قبلی آشپزخانه پلاس وی، به طور کامل دستور تهیه پاستا را با تمام فوت و فن موجود گفتیم که در ادامه هم مجدد خواهیم گفت.
مواد لازم:
- پاستا
- نمک
- روغن زیتون
طرز تهیه:
- یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و بگذارید که به جوش آید.
- مقداری نمک و یک قاشق روغن زیتون درون آب قابلمه بریزید.
- نصف بسته پاستا شکلی را داخل قابلمه ریخته و بگذارید بپزند و نرم شوند.
- پس از پخته شدن پاستاها، محتویات درون قابلمه را داخل یک آبکش بریزید و پاستاها را با آب ولرم کمی شستشو دهید.
قدم سوم:تهیه پاستا با سس بشامل
در محله نهایی:
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه دهید تا گرم شود.
- یک ظرف نسوز را کمی چرب کنید.
- مقداری از پاستا داخل ظرف بریزید.
- روی آن مقداری سس بشامل و کمی پنیر پارمزان بپاشید.
- یک لایه دیگر پاستا بریزید، مقداری سس بشامل اضافه کنید و روی کل آن پنیر بپاشید.
- این غذای خوشمزه را به مدت 15 تا 25 دقیقه داخل طبقه وسط فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
نکات مهم
- برای تزئین می توانید از هر نوع سبزی که دوست داشتید استفاده کنید.
- برای طلایی شدن پنیر میتوانید غذا را در فر گذاشته و گریل کنید.
- در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ و قارچ را مزه دار و سرخ کنید و درون این غذا استفاده کنید.