مواد لازم برای املت ژامبون و پنیر:
- پنیر خرد شده : نصف فنجان به همراه دو قاشق غذا خوری اضافه
- ژامبون پخته شده : 3/4 فنجان
- شیر: 1/4 فنجان
- تخم مرغ بزرگ :8 عدد
- نمک:1/4 قاشق چای خوری
- پیازچه :خرد کرده تازه برای چاشنی
طرز تهیه املت ژامبون و پنیر :
دمای فر را روی 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.
در ظرفی تخم مرغ را با مقداری نمک و شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
در ظرف دیگری ژامبون را با نصف فنجان پنیر با هم مخلوط کنید.سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید. قالبهایی که برای این املت استفاده میکنید باید کوچک و به اندازه یک کلوچه باشد.
قالب ها را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و روی آنها مقداری از دو قاشق پنیر مانده را بریزید و حدود 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
املت آماده شده را با پیازچه خرد شده تزیین کنید و از خوردن آن کنار عزیزانتان لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد املت ژامبون و پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
املت ژامبون و پنیر را می توانید در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .