مواد لازم برای املت گوجه فرنگی و تن ماهی :
- تخم مرغ زده شده : 5 عدد
- سیر کوبیده شده : 1 عدد
- گوجه فرنگی رنده شده : 2 عدد
- جعفری ریز شده :1/4 لیوان
- تن ماهی بدون روغن :1 قوطی ریز شده
- نمک :1 قاشق چایخوری
- آرد :2 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر :1 قاشق مرباخوری
- روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
- ادویه مخلوط و فلفل قرمز :مقداری
طرز تهیه املت گوجه فرنگی با تن :
گوجه فرنگی رنده شده را با پیاز و جعفری مخلوط کنید و نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید.
سپس تخم مرغ ها و روغن را به آن اضافه کنید و با هم زن دستی هم بزنید. بعد تن ماهی را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید .
در مرحله آخر ، بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید . فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کنید.
مواد آماده شده را داخل سینی ریخته و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح املت طلایی رنگ شود.
نکات تکمیلی در مورد املت گوجه فرنگی و تن ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
املت گوجه فرنگی و تن ماهی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .