مواد لازم بریانی پلو با گوشت گوسفند ( پاکستانی )
- پیاز خرد شده:یک عدد
- سیر رنده شده:2 حبه
- زنجبیل رنده شده:یک قاشق چ
- پودر کاری هندی:2 قاشق غ
- پودر زیره:1 ق چ
- پودر دارچین:1 ق چ
- زردچوبه:1 ق چ
- پودر گشنیز:2 ق چ
- گوشت گوسفند بصورت قیمه ای: نیم کیلو
- برنج باسماتی: یک و نیم پیمانه
- نخود فرنگی: یک پیمانه
- گل کلم خرد شده: 200 گرم
- ماست چکیده یا سفت: 175 گرم
- نعنا تازه و خرد شده: 2 ق غذاخوری
- گشنیز تازه و خرد شده: 2 ق غ
- گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد
طرز تهیه بریانی پلو با گوشت گوسفند ( پاکستانی )
اول کار فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. برنج رابشویید تا کمی خیس بخورد.
گوشت گوسفندی را به شکل قیمه خرد کنید ، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و به همراه پیاز خرد شده و مقداری روغن تفت دهید ادویه را بریزید و اجازه دهید گوشت بپزد.
در ادامه سیر را رنده کرده و بریزید ، زیره ، گشنیز ، زنجبیل و کاری را هم بریزید و تفت دهید تا عطر آن ها بلند شود. حالا کلم و نخود را افزوده و در آخر آب مرغ را بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.
سپس شعله را کم کنید تا چند دقیقه بپزد ، نمک و فلفل را بریزید سس گوشت را با برنج مخلوط کرده و اندازه یک انگشت روی آن آب بریزید. در ظرف را با فویل بپوشانید و در فر بگذارید تا برای 20 دقیقه بپزد
در این فاصله نعنا را در کاسه کوچکی خرد کرده و با ماست مخلوط نمایید ، گوجه فرنگی خرد شده و گشنیز را هم در کاسه دیگری مخلوط کرده و کنار بگذارید.
بعد از اینکه برنج پخت آن را از فر بیرون بیاورید و در ظرف مورد نظر بکشید ، سپس با مخلوط ماست و نعنا و گوجه و گشنیز سرو کنید.
نکته
تندی این غذا بنا به سلیقه شماست .
نکات تکمیلی در مورد بریانی پلو با گوشت گوسفندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
بریانی پلو با گوشت گوسفندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .