دستور پخت چند غذای ساده با سیب زمینی آبپز
پوره سیب زمینی و سبزی های بخارپز ترکیبی خوشمزه هستند. این غذا سرشار از کربوهیدرات، پتاسیم و ویتامین ب است. بنابراین، این غذا می تواند کمک کند سبک زندگی سالمی داشته باشید که برای سلامت جسمی و عاطفی شما مهم است. بنابراین برخی از غذاهای سالم، ساده و لذیذ را یاد بگیرید. می توانید سیب زمینی خرد شده و سبزیجات آبپز را همین طور و یا با برخی از غذاهای مورد علاقه بخورید. بسیاری از کدبانوهای ایرانی گاهی اوقات نمی دانند که برای شام یا ناهار چه غذایی را تهیه کنند که آسان و خیلی سریع درست شود. اگر شما هم جزو این دسته از بانوان ایرانی هستید، چند غذای ساده با سیب زمینی آبپز را در این بخش از آشپزخانه پلاس وی آموزش می دهیم.
کوکو سیب زمینی آبپز
مواد لازم :
- سیب زمینی 3 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم و با رنده ریز پوره میکنیم.
سپس تخم مرغ ها را می شکنیم و به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
نمک ، فلفل ، زردچوبه را به ترکیب افزوده و از مایع کوکو به اندازه دلخواه برداشته و در روغن سرخ میکنیم.
آموزش تصویری و مرحله به مرحله ی کوکو سیب زمینی در مطلب " طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده "
کوکو سیب زمینی با پودر سوخاری
مایع کوکو سیب زمینی را با روش بالا تهیه می کنیم.
پودر سوخاری را با کمی نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط میکنیم.
یک قاشق از مایع کوکو را بر می داریم و در پودر سوخاری میغلتانیم و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم.
کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا
مانند دستور بالا مایع کوکو را تهیه می کنیم.
ظرف فر را کمی چرب می کنیم و نیمی از مایع را درون آن میریزیم.
پنیر پیتزا را روی سطح مایع کوکو میریزیم.
باقی مایع کوکو را روی پنیر پیتزا می ریزیم و روی ظرف را با فویل میپوشانیم.
ظرف را به مدت سی و پنج دقیقه در فر با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
سیب زمینی شکم پر
مواد لازم
- سیب زمینی 3 الی 4 عدد
- گوشت چرخ کرده 100 گرم
- جعفری تازه 1 مشت
- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- پنیر پارمزان به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را می شوییم و مقداری آب روی آن میریزیم تا روی سیب زمینی ها را آب بگیرد.
سپس شعله را روشن می کنیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
اکنون مایه گوشتی را حاضر می کنیم یعنی پس از پیاز داغ گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه رو داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم تفت می دهیم.
سپس جعفری خرد شده را به آن افزوده و تفت می دهیم.
سیب زمینی ها را با پوست از وسط نصف می کنیم و داخل شکم هر دو نیمه را با یک قاشق کوچک خالی می کنیم. هر چقدر ضخامت دیواره های سیب زمینی کمتر باشد، در نهایت سیب زمینی شکم پرما طعم دارتر می شود.
از اضافه های سیب زمینی میتوانید برای تهیه پوره سیب زمینی استفاده کنید.
داخل شکم سیب زمینی را با پنیر پیتزا پر میکنیم و خوب پنیر را فشار میدهیم.
سپس روی پنیر یک لایه از مایع گوشتی میریزم و روی سطح مایع گوشتی را کمی پنیر پارمزان می ریزیم.
سیب زمینی ها را روی کاغذ روغنی گذاشته و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد می گذاریم و 10 دقیقه بعد سیب زمینی شکم پر آماده است.
در بخش های قبلی آشپزخانه پلاس وی چند دستور دیگر برای سیب زمینی شکم پر موجود است که با کلیک روی هر کدام میتوانید با طرز تهیه ی آنها آشنا شوید.
" طرز تهیه “سیب زمینی تنوری” شکم پر با سوسیس و پنیر "
" طرز تهیه “سیب زمینی شکم پر” با سس پیازچه "
سالاد سیب زمینی آبپز
مواد لازم:
- سیب زمینی 1 کیلو
- هویج کوچک 4 عدد
- جعفری خرد شده نصف لیوان
- نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز
- آب نصف لیموی تازه یا کمی آبلیمو
- ذرت آبپز مقداری
- خیارشور خرد شده نصف لیوان
- روغن مایع یا روغن زیتون
مواد لازم برای سس ماست
- ماست بدون آب
- چند حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری سس مایونز
- نمک مقداری
سیب زمینی ها را آبپز نمایید و له کنید.
هویج ها را رنده میکنیم.
آب لیمو و ادویه ها و سبزی را خرد می کنیم.
روغن را اضافه و مخلوط میکنیم.
کف قالب را کیسه فریزر پهن کرده و کمی چرب می کنیم و سالاد را درون آن ریخته و فشرده می کنیم و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم و سپس در ظرف دیگری بر می گردانیم.
ماست و نمک و سس مایونز و سیر رنده شده را مخلوط می کنیم و روی سالاد می ریزیم.
چند دستورتهیه دیگر برای سیب زمینی شکم پر موجود است که با کلیک روی هر کدام میتوانید با طرز تهیه ی آنها آشنا شوید.
" طرز تهیه سالاد سیب زمینی و اسفناج با سس سیر "
" طرز تهیه سالاد سیب زمینی و عدس "
جگر مرغ و سیب زمینی آبپز
مواد لازم
- جگر مرغ
- روغن رزماری 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 2 عدد
- نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر نعنا
طرز تهیه:
سیب زمینی را آبپز کنید.
جگر را خرد کرده و درون یک تابه مقداری روغن رزماری ریخته و جگر را داخلش سرخ می کنیم.
پودر پیاز و نمک و فلفل سیاه را به جگر می افزاییم.
سیب زمینی آبپز را خرد کرده و کمی نمک و فلفل و نعنا روی سیب زمینی آبپز بپاشید و همراه با جگر میل کنید.
دوپیازه سیب زمینی
مواد لازم:
- سیب زمینی 1 عدد
- پیاز 2عدد
- شوید خشک 1 تا 2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل و زردچوبه زنجبیل به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی را آبپز می کنیم و پوست سیب زمینی را کنده و له میکنیم.
پیاز داغ درست می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ها را به آن می افزاییم.
سبزی خشک را به پیاز داغ می افزاییم و تفت می دهیم.
مواد را به سیب زمینی له شده می افزاییم و هم می زنیم و کمی تفت می دهیم.
توپک سیب زمینی با گوشت
مواد لازم:
- سیب زمینی یک کیلو
- گوشت چرخ کرده چهارصد و پنجاه گرم
- تخم مرغ دو عدد
- کره سه قاشق غذا خوری
- آرد ذرت چهار قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذا خوری
- روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
- پونه خشک شده دو قاشق چای خوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آبپز و سپس له میکنیم.
کره را با سیب زمینی های له شده داغ مخلوط می کنیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و دو قاشق آرد ذرت را با آن مخلوط می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم.
در تابه مقداری روغن زیتون ریخته و گوشت چرخ کرده را در روغن زیتون تفت می دهیم و سپس پونه خشک شده و رب گوجه فرنگی را هم به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.
از سیب زمینی ها به اندازه ی توپک های کوچک بر می داریم و وسط آن ها را گود می کنیم.
وسط سیب زمینی ها یک قاشق از گوشت را می ریزیم و توپک را می بندیم.
توپک ها را در آرد ذرت می غلطانیم و در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم.
سیب زمینی له شده با سیر و پنیر
مواد لازم:
- سیب زمینی ریز چهارصد و پنجاه گرم
- کره آب شده چهار قاشق غذا خوری
- سیر خرد شده دو حبه
- نمک، فلفل، پودر آویشن به مقدار لازم
- پنیر پارمزان نصف فنجان
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آبپز میکنیم.
سیب زمینی آبپز را در سینی فر می چینیم و کره آب شده، پودر آویشن و سیر خرد شده را روی سیب زمینی ها می ریزیم.
سیب زمینی ها را فشار می دهیم تا صاف شوند و سپس نمک، فلفل و پنیر پارمزان را روی سیب زمینی ها می ریزیم.
سینی را در فر به مدت بیست و پنج دقیقه در دمای دویست و هجده درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
سالاد سیب زمینی با ژامبون
مواد لازم:
- سیب زمینی نهصد گرم
- ژامبون شش ورق
- پیازچه خرد شده هشت عدد
- پیاز خرد شده یک عدد
- سس خردل یک قاشق غذا خوری
- سرکه سیب یک چهارم فنجان
- روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
- آب دو قاشق غذا خوری
- شکر نصف قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آبپز کرده و به قطعات بزرگ خرد می کنیم.
ژامبون ها را خرد کرده و سرخ می کنیم و با سیب زمینی ها مخلوط می کنیم.
پیاز را خرد کرده کمی تفت می دهیم و سرکه سیب، آب، روغن زیتون، سس خردل و شکر را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید سپس نمک، فلفل و پیازچه را اضافه می کنیم. همه مواد را به مخلوط سیب زمینی و ژامبون می افزاییم.
با کلیک روی مطالب زیر می توانید چند دستور دیگر برای سالاد سیب زمینی آموخته و برای تنوع غذایی، آنها را تهیه کنید.
" طرز تهیه سالاد سیب زمینی پنیری و شوید "
"طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی "
" طرز تهیه سالاد مخصوص سیب زمینی و ژامبون "
سالاد سیب زمینی با پنیر و خامه
مواد لازم:
- سیب زمینی
- ژامبون
- خامه ترش
- پنیر چدار
- نمک، فلفل، پودر آویشن
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آبپز می کنیم و به قطعات کوچک خرد میکنیم.
ژامبون را خرد می کنیم و با سیب زمینی ها مخلوط می کنیم.
به سیب زمینی و ژامبون نمک، فلفل، پودر آویشن و خامه ترش را مخلوط میکنیم.
روی مواد پنیر چدار را ریخته و در فر می گذاریم تا پنیر آب شود.
نکات تکمیلی در مورد غذا با سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
غذا با سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .