وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “بورانی بادمجان” کبابی

طرز تهیه “بورانی بادمجان” کبابی

برای یک وعده غذایی “بورانی بادمجان” کبابی که متعلق به استان مازندران است را می توانید تهیه نمایید.

مواد لازم برای بورانی بادمجان کبابی

  • بادمجان کبابی کوبیده شده :1 قاشق غذاخوری
  • پودر موسیر:1/4 قاشق چای خوری
  • ماست پرچرب :( ترجیحا ترش) 4 قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک یا تازه :کمی برای تزیین
  • نمک :به اندازه لازم 
 بورانی بادمجان کبابی

طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی

در کاسه ای بادمجان کبابی را با ماست پرچرب مخلوط کنید و بعد موسیر و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بورانی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه بادمجان و سیر در ماست آمیخته شود. برای تزیین ماست هم کمی نعنا رویش میریزیم  .

بورانی بادمجان کبابی را به عنوان یک پیش غذا  ،کنار غذا هایتان سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

نکات تکمیلی در مورد بورانی بادمجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بورانی بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع