مواد لازم تارت شکلات و میوه
- پودر کاکائو : 3 قاشق سوپخوری
- آرد : 250 گرم
- کره : 150 گرم
- شکر : 40 گرم
- آب : 3 قاشق سوپخوری
- مارمالاد زردآلو : به میزان لازم
- فندق خرد شده : 50 گرم
- شکلات آب شده : 50 گرم
- میوه تازه : به میزان لازم
تارت میوه ای
طرز تهیه تارت شکلات و میوه
فر را ابتدا با دما 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
ظرفی را بردارید و میزارن آرد گفته شده را درون آن الک کنید. سپس پودر کاکائو را نیز با الک کردن به آرد اضافه کنید و با یک قاشف این دو را با یکدیگر ترکیب کنید.
کره را به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید در ادامه سعی کنید با دست این ماده بدست آمده را تبدیل به خرده های نان کنید.
شکر را به مخلوط بالا اضافه کنید و خوب ترکیب کنید کم کم مقداری آب را به این ترکیب اضافه کنید تا مواد شکل خمیری به خود بگیرد.
خمیر آماده شده را به انداره 15 دقیقه در یخچال قرار بدهید تا کمی سفت شود.
اندازه قالب تارت خمیر را باز کنید و سپس با چنگال رویش ضربه بزنید و سطح روی خمیر را با یک تکه کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را با حبوبات خشک کمی پر کنید.
تمامی خمیر را به همین منوال آماده کنید و در سینی فر قرار بدهید سپس سینی را درون فری که از قبل آماده کرده بودید بگذارید. به مدت نیم ساعت و یا کمتر بگذارید تا سینی درون فر باقی بماند.
سینی را بیرون بی آورید و کاغذ روغنی را از روی خمیر بردارید دوباره سینی را درون فر قرار بدهید تا بدون کاغذ این دفعه بپزد. 5 دقیقه تایم برای این کار کافی است.
خمیر پخته شده را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود سپس به لبه های نان شکلات و یا مارمالاد زردآلو بمالید فندق هایی که خرد کرده اید را به این گوشه های نان بریزید.
مقداری شکلات آب کنید و درون نان پخته شده بریزید سپس با میوه هایی که در اختیار دارید به دلخواهتان بپوشانید.
مارمالادتان را کمی گرم کنید و با برس آشپزی آن را روی میوه های دسرتان بمالید.
می توانید هنگام پخت تارت بعد از ریختن شکلات از خامه فرم گرفته و یا از کرم پاتی سیر استفاده کنید تا مزه خاصی به تارت شکلات و میوه ای تان بدهید.
طرز تهیه تارت شکلاتی
نکات تکمیلی در مورد تارتت شكلات و ميوه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
تارتت شكلات و ميوه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .