وی فور یو
11 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه تارت قارچ و پنیر؛ فینگر فودی راحت و سریع

طرز تهیه تارت قارچ و پنیر؛ فینگر فودی راحت و سریع

تارت قارچ و پنیر از فینگر فود های آسان و راحتی است که میان کودکان و عاشقان فست فود طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه تارت قارچ و پنیر فوری و خوشمزه

نان تارت به عنوان پایه و قالب برای انواع خوراکی استفاده می شود، این نوع نان با دو طعم شور و شیرین در بازار موجود می باشد که استفاده از هر یک بسته به نوع خوراکی و یا مواد داخل تارت متفاوت است. خمیر تارت شیرین برای تهیه انواع شیرینی ها و دسرها اما نان تارت شور به عنوان پایه و قالب برای انواع غذاها استفاده می شود. انواع پیش غذا با نان تارت برای فینگر فورد در مهمانی ها بسیار مناسب است، در این بخش از آشپزخانه پلاس وی طرز تهیه تارت قارچ و پنیر را آموزش داده ایم،تارت قارچ و پنیر از فینگر فود های پرطرفدار در مهمانی و مجالس می باشد که طرز تهیه آسانی دارد. این فینگر فود طعم بی نظیر دارد که به محبوبیت آن افزوده است.

مواد لازم تارت قارچ و پنیر

مواد لازم مقدار
سینه مرغ 1 عدد
قارچ 300 گرم
پیاز 1 عدد
پنیرپیتزا به مقدار لازم
خمیر تارت آماده به مقدار لازم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

تارت قارچ و پنیر

طرز تهیه تارت قارچ و پنیر با مرغ

مرحله اول:

ابتدا درون قابلمه ای یک عدد سینه مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بپزید، سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم:

بعد از پوست کندن پیاز، آن را رنده ریز کنید، سپس قارچ ها را بشویید و سپس پوست آن را بگیرید و خرد کنید.

مرحله سوم:

در یک تابه مناسب روغن بریزید و پیاز را به همراه پودر سیر و قارچ های خرد شده تفت دهید.

مرحله چهارم:

بعد از تفت دادن قارچ ها نوبت به اضافه نمودن مرغ ریش ریش شده به تابه می رسد، مرغ را به همراه ادویه های گفته شده به قارچ های سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله پنجم:

قالب تارت را با روغن چرب کنید و خمیر آماده را در آن پهن کنید. اگر می خواهید خمیر تارت را خودتان تهیه کنید در بخش شیرینی پزی پلاس وی بخوانید.

مرحله ششم:

مواد تهیه شده را درون قالب بر روی خمیر تارت بریزید و سپس پنیر را اضافه کنید. میزان پنیر پیتزا دلخواه است، برای طعم دهی بیشتر می توانید کمی جعفری نیز روی مواد بریزید.

مرحله هفتم:

قالب های تارت را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده، به مدت 15 – 10 دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود، بعد از خنک شدن تارت قارچ و پنیر را از قالب خارج کنید و به همراه سس دلخواه سرو نمایید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع