مواد لازم برای تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)
- فیله تیلاپیا:4 عدد (هر کدام 180 تا 250 گرم)
- پیاز کوچک:1 عدد
- سیر:1 حبه
- کنسرو گوجه فرنگی:430 گرم
- قارچ دکمه ای خرد شده:1 پیمانه
- زیتون با مغز فلفل شیرین (پیمنتو): ¾ پیمانه
- پودر آویشن :نصف قاشق چایخوری
- نمک:¼ قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه:⅛ قاشق چایخوری
- روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)
ابتدا پیاز و سیر را رنده کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ، سپس قارچ را خرد کرده و اضافه نمایید. در ادامه نمک ، فلفل و آویشن را افزوده و تفت دهید، سپس گوجه کنسرو شده را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد.
در این مرحله تکه های ماهی را داخل سس قرار داده و اجازه دهید برای 10 دقیقه بپزد. این خوراک را میتوانید با نان و یا برنج سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد تیلاپیا با سس پمینتو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
تیلاپیا با سس پمینتو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .