وی فور یو
10 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “تیلاپیا با سس پمینتو” (فلفل)

طرز تهیه “تیلاپیا با سس پمینتو” (فلفل)

اصلیت تیلاپیا این ماهی خوشمزه به آفریقا باز می گردد؛ اما به تازگی مصرف آن در نقاط دیگر جهان نیز متداول شده است. به سرعت و راحتی آماده می شود و ارزان است.

 مواد لازم برای تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)

  • فیله تیلاپیا:4 عدد (هر کدام 180 تا 250 گرم) 
  • پیاز کوچک:1 عدد
  • سیر:1 حبه
  • کنسرو گوجه فرنگی:430 گرم
  • قارچ دکمه ای خرد شده:1 پیمانه
  • زیتون با مغز فلفل شیرین (پیمنتو):  ¾ پیمانه
  • پودر آویشن :نصف قاشق چایخوری
  • نمک:¼ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه:⅛ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری 
 تیلاپیا باسس 

طرز تهیه تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)

ابتدا پیاز و سیر را رنده کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ، سپس قارچ را خرد کرده و اضافه نمایید. در ادامه نمک ، فلفل و آویشن را افزوده و تفت دهید، سپس گوجه کنسرو شده را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد. 

در این مرحله تکه های ماهی را داخل سس قرار داده و اجازه دهید برای 10 دقیقه بپزد. این خوراک را میتوانید با نان و یا برنج سرو نمایید.

تیلاپیا با سس پمینتو

نکات تکمیلی در مورد تیلاپیا با سس پمینتو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
تیلاپیا با سس پمینتو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع