مواد لازم برای تهیه حلوای خرما :
- خرما : 511 گرم
- آرد گندم : 151 گرم
- روغن مایع : 121 گرم یا کره 211 گرم
- زعفران دم کرده :1 قاشق مربا خوری
- گلاب : 2 قاشق سوپخوری
- پودر بادام : 1 قاشق سوپخوری
- پودر پسته : 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه حلوای خرما :
آرد را دو تا 3 بار الک کنید و بعد در روغن گرم شده تفت دهید . مدام هم بزنید تا رنگ آرد به قهوه ای برسد.
خرما ها را از هسته جدا کنید و به همراه زعفران و گلاب به آرد در حال تفت دادن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند ، حلوا را از روی حرارت بردارید تا حلوا کمی خنک شود .
بعد حلوا را در سینی مورد نظرتان بریزید و با پودر پسته و بادام به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید .
نکات تکمیلی در مورد حلوای خرما
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
حلوای خرما را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .