مواد لازم برای خورشت فسنجان با مرغ بریانی نمکی
- کدو حلوایی :یک پیمانه
- گردو :500 گرم
- پیاز :یک عدد
- مرغ درسته متوسط :یک عدد
- رب انار :3 تا 4 پیمانه
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه :به مقدار لازم
- آب :4 لیوان
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ بریانی نمکی
برای تهیه این خورشت باید ابتدا مرغ بریانی را آماده کرد و طبق دستور پخت مرغ بریانی که در مطالب قبل گفته شده ، عمل کرد.
در حین پختن مرغ ، خورشت یا سس فسنجان را آماده کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز های خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
بعد کدو حلوایی رنده شده را به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.بعد به ترتیب گردوی پودر شده ،رب انار و رب گوجه فرنگی را به پیاز و کدوی سرخ شده اضافه کنید و هر کدام را کمی تفت دهید.
بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند آب را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.
در حین جوشیدن آب ،مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. بعد حرارت را کم کنید تا خورش حدود 3 تا 4 ساعت کم کم جا بیفتد.
خورش آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و مرغ بریانی پخته شده را روی سس قرار دهید و با گوجه فرنگی و انار تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورشت فسنجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
خورشت فسنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .