وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “دلمه فلفل سبز” با مایکروفر

طرز تهیه “دلمه فلفل سبز” با مایکروفر

در این مطلب از آشپزخانه پلاس وی طرز تهیه “دلمه فلفل سبز” با مایکروفر را آموزش خواهیم داد.این غذای ایرانی را تهیه کرده و لذت ببرید.

 مواد لازم برای دلمه فلفل سبز با مایکروفر

  •  گوشت چرخ کرده:  250 گرم
  • فلفل سبز دلمه ای:4 عدد
  • سبزی دلمه:  نصف فنجان
  • برنج:نصف فنجان
  • لپه:  0.35 فنجان
  • پیاز داغ عسلی:  3 قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی:2 قاشق سوپخوری
  • کره:35 گرم
  • زعفران:  نصف قاشق مرباخوری
  • آب:1 فنجان
  • فلفل:  قدری
  • نمک:قدری
دلمه فلفل 

طرز تهیه دلمه فلفل سبز با مایکروفر

طبق معمولی که باید حبوبات را قبل از پخت خیس داد ، لپه را هم از 2 تا 3 ساعت قبل خیس دهید.

سپس لپه خیس داده شده را با یک لیوان آب ، به مدت 5 دقیقه با حرارت بالا در مایکروفر قرار دهید تا پخته شوند.

برنج را هم بشویید و به اندازه 2 برابر حجم برنج داخلش آب بریزید و به همراه مقداری کره و نمک به داخل لپه ها اضافه کنید و حرارت را روی 10 الی 15 دقیقه تنظیم کنید.

بعد از اینکه برنج هم با لپه پخت .آن را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند.

در ظرف دیگری که مخصوص مایکروفرباشد، گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید و حدود 6_ 7 دقیقه در حرارت بالای مایکروفر قرار دهید.

در این فاصله یکبار در مایکروفر را باز کنید و مخلوط گوشت را هم بزنید.

بعد از پخت گوشت ، رب گوجه را در مقداری آب جوش حل کنید و به همراه زعفران و قسمتی از کره به مدت 3 تا 4 دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید.

سپس تمام مواد پخته شده در مایکروفر را ( بجز سس آماده شده ) به همراه سبزی دلمه خرد شده با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

 سر فلفل دلمه ای ها را به شکل دایره ای  ببرید و داخل آنها را خالی کنید و از مایه مخلوط شده ، داخل فلفل ها پر کنید.

بعد سر فلفل ها را در جای خود قرار دهید و در یک ظرف مناسب کنار هم بچینید .

سپس مقداری از سس گوجه فرنگی آماده شده را روی فلفل هابریزید و ظرف را داخل مایکروفر قرار دهید تا با حرارت بالا به مدت 20 تا 25 دقیقه فلفل ها بپزند.

دلمه فلفل سبز با مایکروفر

نکات تکمیلی در مورد دلمه فلفل سبز

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
دلمه فلفل سبز را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع