دستور پخت ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری
ذرت مکزیکی امروزه یکی از پرطرفدارترین میان وعدهاست که روش تهیه آن بسیار ساده است و شما تنها با در دسترس داشتن چند ماده اولیه میتوانید لذت خوردن این عصرانه گرم را خصوصاً در فصول سرد سال به خود و عزیزانتان هدیه دهید.اگر تجربه درست کردن ذرت مکزیکی را داشتید اما از طعم و مزه آن رضایت نداشتید، نگران نباشید. ما در ادامه این مطلب قصد داریم خوشمزهترین و پرطرفدارترین طرز تهیه ذرت مکزیکی را برای شما آۀمورش دهیم. شما میتوانید برحسب سلیقه خود موادی را به آن اضافه کنید و بهترین دستور پخت ذرت مکزیکی را برای خود داشته باشید.اگر از طعم زنجبیل و جعفری خوشتان می آید با ما همراه شوید تا طرز تهیه ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری را امتحان کنید.
مواد لازم برای ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری
- کنسرو ذرت :یک عدد یا دو عدد ذرت تازه
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- زنجبیل رنده شده :یک قاشق چایخوری
- فلفل قرمز:نصف قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده :یک قاشق غذاخوری
- سس سویا کم نمک :2 قاشق غذاخوری
- سیر :به مقدار لازم
طرز تهیه ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری
مرحله اول:
برای درست کردن ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری ابتدا باید ذرت را آماده کنید که برای اینکار میتوان هم کنسرو ذرت گرفت و یا خودمان ذرت تازه بخریم و آن را پوست بکنیم و دانه کنیم. سپس ذرت ها را با کمی کره و شکر بپزید.
مرحله دوم:
دانه های ذرت را با روغن زیتون کمی تفت دهید. زنجبیل و فلفل را هم اضافه کنید و برای چند دقیقه به هم بزنید. حرارت را خاموش کنید و جعفری خرد شده و سویا سس را به ذرت اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .