مراحل پخت رولت بلک فارست بدون آرد
مواد لازم برای رولت ژله ای بدون نآرد
- تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق 6 عدد زرده و سفیده جدا
- شکر سه چهارم فنجان
- پودر کاکائو نصف فنجان
- نمک یک هشتم ق چ
- پودر شکر برای پاشیدن روی سطح کار
مواد لازم برای کرم شکلاتی
- خامه قنادی 1 فنجان
- شکلات رنده شده 60 گرم
مواد لازم برای جمع کردن رولت
- خامه قنادی 1 و یک چهارم فنجان
- شیر خشک 1 ق غ + 1 ق چ
- شکر 2 ق غ
- شکلات رنده شده
- مربای گیلاس 1 فنجان
طرز تهیه رولت بلک فارست بدون آرد
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی 25 * 38 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناری بگذارید .
شکر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا کرمی شود ولی حباب نزند . پودر کاکائو را روی زرده ها الک کرده هم بزنید .
سفیده تخم مرغ و نمک را در ظرفی دیگر با سرعت بالا هم بزنید تا فرم گرفته حجیم شود .
سفیده ها را در 3 مرحله به زرده ها اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود . سپس خمیر را روی سینی پهن کنید و به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید بپزد . خمیر در حین پخت پف زیادی میکند ولی بعد از خارج شدن از فر پفش میخوابد . رولت را کناری بگذارید تا کاملا خنک شود .
برای تهیه کرم شکلاتی :خامه را روی حرارت بگذارید تا از اطراف ریزجوش بزنید سپس روی شکلات بریزید و بگذارید 1 دقیقه بماند سپس به آرامی هم بزنید تا شکلات ذوب شود . سپس کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد . سپس با سرعت متوسط هم بزنید تا تقریبا فرم بگیرد .
برای جمع کردن رولت :خامه و شیر خشک را مخلوط نموده هم بزنید تا یکدست شود سپس شکر را اضافه کرده هم بزنید تا کمی فرم بگیرد .
با یک کاردک اطراف کیک را راز سینی جدا کنید و ری یک سطح که با پودر شکر پوشانده اید برگردانید . کاغذ روغنی پشت کیک را به آرامی جدا کنید و رویش را با کرم شکلاتی بپوشانید .
روش کرم شکلاتی در صورت تمایل مربای گیلاس سا گیلاس گلسه بریزید و از طرف کوتاه شروع به رول کردن نمایید .
روی سطح رولت را کاملا با خامه فرم گرفته بپوشانید و شکلات شیو شده بپاشید و1 – 8 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس سرو نمایید .
نکات تکمیلی در مورد رولت بلک فارست
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
رولت بلک فارست را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .