وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه با قارچ به روش توسکانی

طرز تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه با قارچ به روش توسکانی

سالاد پانزانلا با قارچ یکی از سالادهای بسیار خوش طعم با مواد مغذی است، در ادامه با طرز تهیه و دستورالعمل و طرز تهیه سالاد پانزانلا آشنا خواهید شد.

دستور تهیه سالاد پانزانلا با قارچ

در این بخش از آشپزخونه پلاس وی می خواهیم سالاد پانزا لنا سنتی ( توسکانی ) که با قارچ درست می شود را آموزش دهیم. این سالاد گرم برای نهار یا شام سبک و ایده آل است.

این غذا برای 4 نفر است

زمان آماده سازی :30 دقیقه

ارزش غذایی و مقدار مواد مغذی سالاد پانزانلا برای هر نفر

  • کالری 368
  • چربی 22.1 (چربی 6.7گرم اشباع شده )
  • پروتئین 13.7 گرم
  • کربوهیدرات 27 گرم(3.7 گرم شکر )
  • فیبر 4.4 گرم
  • 4. 4 گرم
  • نمک 1 گرم

عکس سالاد پانزانلا

مواد مغذی سالاد پانزانلا

مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه :

  • 4قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 200 گرم نان با کیفیت خوب
  • 2حبه سیر
  • 1عدد پیاز قرمز
  • 650 گرم قارچ
  • 2قاشق غذاخوری سرکه
  • 50 میلی لیتر سرکه سفید
  • 150 گرم آراگولا
  • عصاره لیمو ترش
  • 125 گرم پنیر موزرلا

 سالاد پانزانلا

مواد لازم برای تهیه سالاد پانزانلا

دستور العمل و طرز تهیه سالاد پانزانلا با قارچ :

2قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ماهی تابه بزرگ بریزید، نان را تکه تکه کنید، سپس به آرامی 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تکان دهید تا برشته شود . روی کاغذ آشپزخانه بگذارید و با نمک آن را مزه دار کنید.

. سیر و پیاز را خرد کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهی تابه حرارت دهید، سیر و پیاز را 10 دقیقه تا زمانی که نرم شود، سرخ واز ماهی تابه بردارید. سپس روغن باقیمانده را به ماهی تابه اضافه و حرارت را بالا ببرید. قارچ ها را خرد و 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود .

پیاز و سیر را به ماهی تابه باز گردانید سرکه و برخی چاشنی های دیگر را به آن اضافه و 3 تا 4 دقیقه بجوشانید.

آراگولا را با عصاره لیمو وروغن زیتون مزه دار کنید . پنیر موزرالا را تکه تکه و سپس تمام مواد تشکیل دهنده را با هم ترکیب کنید ( شامل هر نوع آب میوه در ماهی تابه ) و داخل دیس بریزید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع