دستور تهیه سالاد پانزانلا با قارچ
در این بخش از آشپزخونه پلاس وی می خواهیم سالاد پانزا لنا سنتی ( توسکانی ) که با قارچ درست می شود را آموزش دهیم. این سالاد گرم برای نهار یا شام سبک و ایده آل است.
این غذا برای 4 نفر است
زمان آماده سازی :30 دقیقه
ارزش غذایی و مقدار مواد مغذی سالاد پانزانلا برای هر نفر
- کالری 368
- چربی 22.1 (چربی 6.7گرم اشباع شده )
- پروتئین 13.7 گرم
- کربوهیدرات 27 گرم(3.7 گرم شکر )
- فیبر 4.4 گرم
- 4. 4 گرم
- نمک 1 گرم
مواد مغذی سالاد پانزانلا
مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه :
- 4قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 200 گرم نان با کیفیت خوب
- 2حبه سیر
- 1عدد پیاز قرمز
- 650 گرم قارچ
- 2قاشق غذاخوری سرکه
- 50 میلی لیتر سرکه سفید
- 150 گرم آراگولا
- عصاره لیمو ترش
- 125 گرم پنیر موزرلا
مواد لازم برای تهیه سالاد پانزانلا
دستور العمل و طرز تهیه سالاد پانزانلا با قارچ :
2قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ماهی تابه بزرگ بریزید، نان را تکه تکه کنید، سپس به آرامی 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تکان دهید تا برشته شود . روی کاغذ آشپزخانه بگذارید و با نمک آن را مزه دار کنید.
. سیر و پیاز را خرد کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهی تابه حرارت دهید، سیر و پیاز را 10 دقیقه تا زمانی که نرم شود، سرخ واز ماهی تابه بردارید. سپس روغن باقیمانده را به ماهی تابه اضافه و حرارت را بالا ببرید. قارچ ها را خرد و 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود .
پیاز و سیر را به ماهی تابه باز گردانید سرکه و برخی چاشنی های دیگر را به آن اضافه و 3 تا 4 دقیقه بجوشانید.
آراگولا را با عصاره لیمو وروغن زیتون مزه دار کنید . پنیر موزرالا را تکه تکه و سپس تمام مواد تشکیل دهنده را با هم ترکیب کنید ( شامل هر نوع آب میوه در ماهی تابه ) و داخل دیس بریزید.