طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای قرمز
در فصل زمستان هیچ چیز به اندازه یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه نمی چسبد تا بدن را گرم کند.اگر به دنبال یک سوپ سبزیجات رژیمی هستید و میخواهید به عنوان یک وعده آن را مصرف کنید به شما پیشنهاد میکنیم که سوپ فلفل دلمه ای قرمز را امتحان کنید و از طعم و رنگ ریبایش لذت ببرید.
مواد لازم سوپ فلفل دلمه ای
- فلفل دلمه ای قرمز :5 عدد
- چیلی قرمز :1 عدد
- قرص عصاره سبزیجات : 2 عدد
- فیله گوجه فرنگی :5 عدد
- پیاز خردکرده :2 عدد
- سیر خردکرده : 2 حبه
- روغن زیتون : 1 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- پودر مرزنجوش : به میزان لازم
- آب : 1 لیتر
روش تهیه سوپ فلفل دلمه ای
مرحله اول:
برای درست کردن سوپ فلفل دلمه ای ابتدا فر را بادمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دوم:
برای شروع باید ابتدا فلفل ها را بشویید و به 4 قسمت تقسیم کنید. دانه های داخل آن را خارج کنید و الیاف سفید وسط آن را بیرون بیاورید.از سمت پوست ،فلفل ها را روی سینی فر قرار دهید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بمانند و برشته شوند.
مرحله سوم:
بعد از برشته شدن و خنک شدن فلفل ها آنها را به مدت 5 دقیقه داخل کیسه های پلاستیکی قرار دهید و کیسه را ببندید. بعد از 5 دقیقه فلفل ها را از کیسه خارج کنید و پوست آن را به راحتی بگیرید.
مرحله چهارم:
در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود.سپس فلفل چیلی را خرد کنید و در روغن تفت دهید.بعد از تفت دادن فلفل چیلی پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طاایی رنگ شوند.
بعد فیله گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و همه مواد را به مدت 5 دقیقه با حرات ملایم تفت دهید .بعد از 5 دقیقه تفت این مواد، فلفل دلمه ای های پوست گرفته شده را اضافه کنید و تفت کوچکی بدهید.
مرحله پنجم:
حرارت را خاموش کنید تا سبزیجات تفت داده شده کمی خنک شوند. بعد آنها را داخل دستگاه مخلوط کن یا غذا ساز بریزد و مخلوط کنید تا مواد به صورت پوره شوند.
مرحله ششم:
مخلوط پوره شده ی گوجه فرنگی و فلفل را در یک قابلمه بریزید و با یک لیتر آب و عصاره سبزیجات روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. و بعد 5 دقیقه با حرارت کم بجوشند و در آخر نمک ، فلفل و پودر مرزنجوش را در سوپ بریزید و سوپتان را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ فلفل دلمه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سوپ فلفل دلمه ای را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .