مواد لازم برای شربت موخیتو
- آب لیمو : نصف فنجان
- سودا یا آب گازدار : نصف لیوان
- شکر : یک قاشق غذاخوری
- نعنا یا پونه : 10 پر
- یخ : به مقدار لازم
روش تهیه شربت موخیتو
نصف لیمو ترش را پوست بگیرید و تخمش را جدا کنید و به صورت یک پر دایره ای ببرید . سپس پر لیمو را به همراه مقداری شکر و چند پر نعنا داخل یک لیوان بریزید و با یک چوب بلند مثل دسته کف گیر چوبی خوب آنها را ته لیوان بکوبید تا له شوند.
بعد یخ را داخل لیوان بریزید و به آرامی سودا یا آب گازدار را از دیواره لیوان بریزید و در مرحله آخر آب لیمو را خیلی آرام به حالت سوزنی و با حجم کم داخل لیوان بریزید . موهیتوی لیمو آماده است و میتوانید با برگ نعنا و یا برش لیمو تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد شربت موخیتو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
شربت موخیتو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .