مراحل درست کردن شورت برد شکلات و کاراملی
مواد لازم برای شورت برد شکلات و کاراملی
- کره نرم 125 گرم
- پودر شکر 50 گرم
- پودر کیک الک شده 175 گرم
- شکلات تیره یا شیری 175 گرم تکه شده
مواد لازم برای مواد میانی
- شیر تغلیظ شده شیرین 200 گرم
- کره 125 گرم
- پودر شکر 125 گرم
- سیروپ طلایی 2 ق غ
طرز تهیه شورت برد شکلات و کاراملی
فر را با دمای 180 درج سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی 18 * 28 سانتی را باکره چرب کنید و کناری بگذارید .
کره و شکر را مخلوط نموده با همزن برنید تا کرمی و حجیم شود . آرد را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود یپی کف سینی پرس کنید و به مدت 12 دقیقه در فر بگذارید بپزد و طلایی شود .در حین پخت لایه زیرین مواد میانی را آماده کنید . تمام مواد که برای قسمت میانی ذکر شده را با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و با شعله ی کم 5 – 10 دقیقه بگذارید بجوشد و مدام هم بزنید .
زمانی که شکر کاملا حل شد و مواد رنگشان کاراملی روشن شد از روی حرارت برداشته و روی سطح لایه ی زیرین که طلایی و پخته شده بریزید و صاف کنید و کناری بگذارید خنک شوند .
شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کرده و سپس روی سطح کارامل را با آن بپوشانید و 2 ساعت بگذارید خنک شود و شکلات خودش را بگیرد سپس به 12 اسلایس انگشتی یا اندازه ی دلخواه خودتان برش بزنید .
نکات تکمیلی در مورد شورت برد شکلات و کاراملی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شورت برد شکلات و کاراملی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .