آموزش درست کردن فرنی با ژله
فرنی با ژله یک دسر ایرانی خوشمزه با عطر و طعم بی نظیر است.ترکیب فرنی با ژله، ترکیب دلچسبی است که می توانید این دسر را برای انواع مهمانی ها و جشن های خود استفاده کنید. در این مطلب طرز تهیه فرنی با ژله را آموزش داده ایم که می توانید به راحتی در منزل فراهم کنید.
مواد لازم برای فرنی با ژله
- آرد برنج :100 گرم
- شکر :200 گرم
- شیر :یک لیتر
- گلاب :1/4 پیمانه
- ورق ژلاتین :5 عدد
- پودر ژله به طعم دلخواه :100 گرم
- آب جوش:یک پیمانه
طرز تهیه فرنی با ژله
مرحله اول:
برای درست کردن این ژله دو رنگ ابتدا یک بسته ژله با طعم دلخواه را در یک لیوان آب جوش حل کنید. یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا نیمبند شود.
مرحله دوم:
حالا برای درست کردن لایه بعدی باید فرنی بپزید، برای این کار اول پودر ژلاتین را در مقداری آب سرد بریزید و کنار بگذارید تا نرم شود.
شکر و آرد برنج را با شیر مخلوط کرده داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مواد بجوشد و به غلظت فرنی برسد. در این مدت مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. در آخر گلاب را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت بردارید.
ژلاتین را داخل فرنی بریزید و دوباره روی حرارت بگذارید تا ژلاتین به خوبی حل شود. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید فرنی کمی خنک شود.
مرحله سوم:
ژله نیمبند را از یخچال بیرون آورده و فرنی را روی آن بریزید و مجدد داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.بعد از این که ژله خوب بسته شد آن را در ظرف پذیرایی برگردانید و بعد از تزیین سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد فرنی با ژله
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
فرنی با ژله را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .