فرنی سنجد و سبوس گندم
فرنی سنجد و سبوس گندم بسیار مقوی و برای رفع پوکی استخوان ها توصیه میشود.این فرنی خوشمزه از پودر بادام و سنجد تهیه میشود و دارای مواد مغذی فراوان است که مخصوصا برای رشد کودک مفید است.اگر تا بحال فقط فرنی وانیلی و یا زعفرانی را تهیه کردید این بار فرنی سنجد و سبوس گندم را هم امتحان کنید و از طعم و مزه فوق العاده آن هم لذت ببرید.
مواد لازم برای فرنی سنجد و سبوس گندم
- شیر مادر یاشیرگاو:6 قاشق
- سنجد :3عدد
- آرد برنج :1 قاشق چایخوری
- آرد سبوس گندم :2قاشق چایخوری
- بادام:5 عدد
طرز تهیه آموزش فرنی سنجد و سبوس گندم
مرحله اول:
برای درست کردن فرنی سنجد و سبوس گندم ، ابتدا مغز بادام ها را داخل مقداری آب جوش بریزید تا بعد از چند ساعت پوستش راحت گرفته شود.سپس بادام ها را رنده کنید .
سنجد ها را هم پوست بگیرد و مغز داخلی آن را رنده کنید.
مرحله دوم:
شیر را روی حرارت قرار دهید تا با حرارت ملایم بجوشد . کم کم به داخل شیر آرد سبوس و آرد برنج مخلوط شده را اضافه کنید و مدام هم بزنید .
مرحله سوم:
بادام و سنجد رنده شده را به داخل مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی غلیظ شود و به اصطلاح قوام بیاید.
بعد از خنک شدن فرنی آن را برای کودک دلبندتان سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد فرنی سنجد و سبوس گندم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فرنی سنجد و سبوس گندم را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .