وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “فسنجون با گوشت قلقلی” و کدو حلوایی

طرز تهیه “فسنجون با گوشت قلقلی” و کدو حلوایی

فسنجان از اون دست غذاهاست که همه بهش علاقه دارن و درست میکنن. در این مطلب طرز تهیه یک فسنجان ملس با گوشت قلقلی رو قرار میدهیم که در اون از آلو و کدو تنبل پوره شده هم استفاده میشه و طعم بسیار عالی داره.

مواد لازم برای تهیه فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی

  • گردو پودر شده :یک و نیم لیوان
  • کدو حلوایی رنده شده تفت داده شده :4 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده :٢٠٠ گرم
  • آلو خورشتی :٨ عدد
  • پیاز :1 عدد درشت
  • پیاز رنده شده برای داخل گوشت :1 عدد متوسط
  • رب انار:3 تا 4 قاشق
  • نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار نیاز

فسنجون

دستور پخت فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی:

یک عدد پیاز درشت را با رنده درشت رنده کنید.سپس قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد از تغییر رنگ پیاز ، کدو حلوایی و گردوی چرخ شده را به همراه مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گردوها تفت بخورند.

وقتی شکل مواد شبیه به حلوا شد ، یک کاسه آبگوشت خوری آب را کم‌کم بر روی مواد بریزید و هم بزنید تا مواد در آب حل شوند.

حرارت را بالا ببرید تا مواد به جوش بیایند. بعد از به جوش آمدن فسنجان ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا خورشت آرام آرام بپزد و به روغن بیفتد.

در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل ، مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

سپس از مواد گوشتی به اندازه یک گردو جدا کنید و در دست گردش کنید.کوفته قلقلی ها را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

بعد از جا افتادن خورشت ، کوفته ها را به آن اضافه کنید و در آخر رب انار و آلو خورشتی را داخل خورشت فسنجان بریزید.

خورشت جا افتاده ی فسنجان نباید خیلی آب داشته باشد.

اگر هم دوست داشته باشید خورشت ملس و یا شیرین باشد میتوانید در کنار اضافه کردن رب، یکی دو قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید.

خورش  را در ظرف مورد نظر بکشید و در کنار برنج سفید سرو کنید.

فسنجون با گوشت قلقلی

نکات تکمیلی در مورد فسنجون با گوشت قلقلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
فسنجون با گوشت قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع