مواد لازم برای تهیه فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی
- گردو پودر شده :یک و نیم لیوان
- کدو حلوایی رنده شده تفت داده شده :4 قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده :٢٠٠ گرم
- آلو خورشتی :٨ عدد
- پیاز :1 عدد درشت
- پیاز رنده شده برای داخل گوشت :1 عدد متوسط
- رب انار:3 تا 4 قاشق
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار نیاز
دستور پخت فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی:
یک عدد پیاز درشت را با رنده درشت رنده کنید.سپس قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد از تغییر رنگ پیاز ، کدو حلوایی و گردوی چرخ شده را به همراه مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گردوها تفت بخورند.
وقتی شکل مواد شبیه به حلوا شد ، یک کاسه آبگوشت خوری آب را کمکم بر روی مواد بریزید و هم بزنید تا مواد در آب حل شوند.
حرارت را بالا ببرید تا مواد به جوش بیایند. بعد از به جوش آمدن فسنجان ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا خورشت آرام آرام بپزد و به روغن بیفتد.
در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل ، مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
سپس از مواد گوشتی به اندازه یک گردو جدا کنید و در دست گردش کنید.کوفته قلقلی ها را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
بعد از جا افتادن خورشت ، کوفته ها را به آن اضافه کنید و در آخر رب انار و آلو خورشتی را داخل خورشت فسنجان بریزید.
خورشت جا افتاده ی فسنجان نباید خیلی آب داشته باشد.
اگر هم دوست داشته باشید خورشت ملس و یا شیرین باشد میتوانید در کنار اضافه کردن رب، یکی دو قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید.
خورش را در ظرف مورد نظر بکشید و در کنار برنج سفید سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد فسنجون با گوشت قلقلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
فسنجون با گوشت قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .