مواد لازم برای قیساوا
- تخم مرغ : یک عدد
- خرما :6 یا 7 عدد
- کره : مقداری
طرز تهیه قیساوا :
هسته خرما را از داخلش خارج کنید و خرماها را داخل مقداری روغن تفت دهید و به آن حدود 1/4 پیمانه آب اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا بر روی حرارت کم بپزند و به روغن بیفتند.
سپس تخم مرغ را داخل آب بشکنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها بسته شوند.
قیساوای آماده شده را داخل ظرف بکشید و در کنار نان سرو کنید.
به دستور تهیه قیساوا میتوان یک قاشق غذاخوری برنج پخته شده هم اضافه کرد.
نکات تکمیلی در مورد قیساوا خرما
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
قیساوا خرما را می توانید در وعده صبحانه - نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .