وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

آموزش بهترین آشپزی ایرانی، مدرن و ساده(+نکات)

آموزش بهترین آشپزی ایرانی، مدرن و ساده(+نکات)

در این مقاله با ما همراه باشید تا نکاتی برای یک آشپزی لذت بخش و تهیه غذایی خوشمزه را با هم مرور کنیم.

آموزش نکات آشپزی ایرانی، مدرن و ساده

غذا پختن به خودی خود کار دشواری نیست و پختن خیلی از غذاها آنقدر ساده است که هر کسی می تواند با داشتن مواد اولیه آنها را بپزد. ولی چیزی که در زمینه آشپزی و غذا پختن حائز اهمیت می باشد پختن غذای خوشمزه است. برای اینکه بتوانید غذایی را حرفه ای تر بپزید باید با نکات آشپزی آشنا باشید. احتمالا برای شما هم پیش آمده که برخی غذاها را در مکانها و جاهایی خورده اید که طعم آنها برای همیشه یادتان مانده است.

یعنی دست پخت بعضی ها به نظر شما بهتر می آید که علت اصلی این قضیه این است که آنها فوت و فن آشپزی را بهتر می دانند و حین پختن غذا آنها را رعایت می کنند.

برای اینکه شما هم بتوانید به تدریج به یک آشپز حرفه ای تبدیل شوید و غذاهای خوشمزه درست کنید تا از خوردن آن لذت ببرید باید با مهمترین نکات آشپزی ساده آشنا باشید. در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد که با دانستن آنها می توانید از کاری که انجام می دهید و نتیجه آن لذت بیشتری ببرید.

نگهداری گوشت مرغ و سبزیجات

اگر غذایی پخته اید که برخی از مواد آن اضافه آمده به طور مثال سبزی، گوشت یا مرغ پخته اید و عصاره و آب آنها اضافه آمده بهتر است صرفه جویی کنید و آن ها را دور نیندازید و برای نگهداری آنها باید آب گوشت، مرغ و سبزی را درون قالب یخ بریزید و درون فریزر قرار دهید تا بتوانید بعدا موقع پختن انواع غذاها مثل سوپ و خورشت از آنها استفاده کنید.

توجه داشته باشید اگر مرغ شما بیش از 45 روزه باشد یعنی اینکه واکسن گرفته و مرغی که واکسن خورده باشد نباید آبی که درون آن پخته شده را نگهدارید و باید همه آن را دور بریزید چون هورمون هایی که داخل آن آب وارد می شوند سلامت شما را به خطر می اندازند و بوی جالبی به غذا نمی دهند.

اندازه گیری مواد اولیه برای پخت غذا

یکی از عواملی که در پختن یک غذای حرفه ای و خوشمزه به شما کمک می کند اندازه گیری مواد با دقت بالا و به کار بردن مواد با تناسب مشخص برای پختن غذا است. خصوصاً در مورد کیک ها و شیرینی ها این رعایت نسبت ها نتیجه کار را به کلی عوض میکند.

فوت و فن آشپزی

مزه یخ زدگی ماهی

ممکن است مجبور باشید که ماهی را فریز کنید و گاهی اوقات باید از همین ماهی فریز شده غذای خود را تهیه کنید. برای اینکه این مزه یخ زدگی ماهی از بین برود می توانید آن را داخل شیر بگذارید تا طعم مطلوبی پیدا کند و تازه شود تا آن را مورد استفاده قرار دهید.

گرفتن چربی اضافه خورشت

اگر خورشتی که پخته اید چربی زیادی دارد و روی غذا جمع شده، می توانید چند قالب کوچک یخ را در آن غذا فرو ببرید تا چربی ها را به خود بگیرد و بعد آن را بیرون بیندازید. برای اینکه یخ ها درون خورشت آب نشوند باید این کار با سرعت زیادی انجام شود.

جایگزین شکر

بهترین جایگزینی که می توانید به جای شکر درون مربا و شربت و انواع مختلف کیک ها قرار دهید، خاک قند آسیاب شده است. شما می توانید خرده هایی را که ته ظرف قند جمع شده برای تهیه آن استفاده کنید. 

کش آمدن بیشتر پنیر پیتزا

اگر دوست دارید پیتزایی تهیه کنید که پنیر آن بیشتر از همیشه کش بیاید باید مقداری آب روی خمیرپیتزا اسپری کنید و بعد آن را درون فر قرار دهید.

سفید شدن برنج مجلسی

در صورتی که می خواهید برنجی که برای مهمانی ها تهیه می کنید ظاهر زیباتر و سفیدتری داشته باشد تا مناسب مجالس و مهمانی های شما باشد، می توانید داخل ظرفی که برنج داخل آن در حال جوشیدن است کمی ماست اضافه کنید.

تست میزان تازگی سوسیس

اگر تصمیم دارید غذایی بپذیرد که داخل آن از سوسیس و کالباس استفاده می شود و برای شما تازه بودن سوسیس اهمیت دارد، می توانید انگشت خود را روی سوسیس فشار دهید. اگر وقتی انگشتتان را برمی دارید جای انگشت روی سوسیس باقی می ماند، یعنی سوسیس تازه نیست و بهتر است از سوسیسی که تازه نیست داخل غذا استفاده نکنید.
آشپزی مدرن

از بین بردن طعم تلخ گیاهان

چنانچه برای طبخ یک غذا باید از سبزی تازه استفاده کنید و احساس می کنید طعم تلخی دارد، باید برای برطرف کردن این تلخی حدوداً یک ساعت آن ها را درون آب یخ بگذارید. برای نگه داشتن سبزیجاتی مانند کلم بروکلی باید آنها را بدون اینکه شسته شوند داخل یخچال بگذارید و قبل از استفاده آن را بشویید.

رفع مشکل خشک شدن کیک

در صورتی که موقع پختن انواع کیک ها حس می کنید کیک تهیه شده خشک تر از چیزی است که باید باشد، یعنی سفیده تخم مرغ شما بیش از حد هم زده شده است. برای داشتن یک کیک نرم تر باید سفیده تخم مرغ به اندازه متعادل هم زده شده باشد.
قبل از اینکه تخم مرغ ها را داخل غذا بشکنید بهتر است آنها را در ظرفی جداگانه بشکنید تا خورده های پوست تخم مرغ وارد آن نشوند و قبل از مخلوط شدن با سایر محتویات غذا آن را جدا کنید.
 

آموزش آشپزی ساده و آشپزی مدرن در مجله آشپزی آف دکور+فیلم

مجله آشپزی آف دکور در دسته بندی های مختلف غذای ایرانی، پیش غذا، سالاد، کیک و شیرینی، غذای بین الملل لیستی از دستورپخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین المللی را در آدرس offdecor.com/cooking ارائه کرده است که میتوانید با مراجعه به آن جدیدترین دستور پخت ها را مشاهده کنید.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع