مواد لازم برای لوبیا پلو شیرازی
- برنج 1 کیلو
- شوید تازه 750 گرم
- لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
- پودر دارچین به میزان ذائقه
- زعفران دم کرده 2 ق غ
- روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی به دلخواه
روش پخت لوبیا پلو شیرازی
برای تهیه لوبیا پلو باید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم از نفخ لوبیا گرفته شود و هم هنگام پخت زودتر پخته شود.
سپس لوبیا را در مقداری آب بپزید تا آب آن کم شود و به خوردش برود.
در این فاصله شوید ها را خوب بشوید و پس از خشک شدن کامل به صورت یکدست خرد کنید.
بعد از پخته شدن لوبیاها و خرد کردن سبزی ها برنج را آبکش کنید و شوید و لوبیا را به ترتیب لایه به لای روی برنج بریزید و در آخر برنج را دم دهید.
بعد از اینکه برنج دم کشید مقداری از آن را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و هنگام سرو ،برنج زعفرانی را روی برنج تزیین کنید.اگر هم به روغن کرمانشاهی دسترسی داشتید به اندازه دلخواه از مخلوط مقداری روغن کرمانشاهی و روغن مایع داغ کنید و روی برنج بدهید.همچنین می توانید این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت گوسفندی کنار برنج سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .