مواد لازم برای مارچوبه با سیر تازه و ترب کوهی
- سیر تازه :یک بوته
- مارچوبه خرد شده :450 گرم
- ریشه ترب کوهی خرد شده:دو قاشق چایخوری
- روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری
- لیموترش :نصف یک عدد
- نمک :مقداری
مارچوبه با سیر تازه و ترب کوهی
طرز تهیه مارچوبه با سیر تازه و ترب کوهی
برای شروع یک قابلمه نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و داخلش را پر از آب کنید و کمی نمک هم داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.
در این حین ریشه های ترب کوهی و سیر را تمیز کنید و بعد از شستن به تکه های کوچک تقسیم کنید.
سپس سیرها را درون کاسه بریزید و بکوبید.مقداری نمک هم به آن اضافه کنید و بگذارید10 دقیقه ای استراحت کند.
وقتی آب بجوش آمد، مارچوبه ها را داخل آن بریزید و بگذارید تا دو دقیقه ای بپزد. بعد مارچوبه ها را در آب سرد آبکش کنید.
حالا مارچوبه ها را داخل ظرفتان بکشید. سپس سیرهای له شده را روی آن بریزید. بعد، روغن زیتون را اضافه کنید و در مرحله آخر ، ترب کوهی را به صورت ورقه های نازک برش دهید و روی مارچوبه ها بریزید.
مارچوبه با سیر تازه و ترب کوهی
نکات تکمیلی در مورد مارچوبه با سیر تازه و ترب کوهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
مارچوبه با سیر تازه و ترب کوهی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .