موادلازم سبزی ماهی ، ماهی حلوا ،... برای پخت “ماهی شکم پر” بسیار خوشمزه و لذیذ و آگاهی از مواد اولیه و دستور پخت این غذای دریایی با آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
موادلازم برای ماهی شکم پر:
- ماهی حلوا :2 عدد
- سبزی ماهی :251 گرم
- سیر :5 حبه
- پیاز:1 عدد
- خلال بادام :نصف پیمانه
- کشمش پلویی :نصف پیمانه
- آرد :نصف پیمانه
- فلفل قرمز :نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه :1 قاشق چایخوری
- دارچین :نصف پیمانه
- روغن سرخ کردنی :به میزان لازم
طرز تهیه ماهی شکم پر:
پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
سپس سبزی ماهی را در پیاز سرخ شده به مدت 7 دقیقه تفت دهید . بعد سیر له شده را به آن اضافه کنید و به همراه نصف زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین به مواد تفت داده شده اضافه کنید.
کشمش پلویی را هم با خلال بادام به بقیه مواد اضافه کنید و تفت دهید . سپس کنار بگذارید.
شکم ماهی را باز کنید و در مخلوط آرد و مابقی زرد چوبه بغلطانید و 2 طرف آن را سرخ کنید.
سپس شکم ماهی را با مواد آماده پر کنید و در تابه را گذاشته و 5 دقیقه اجازه دهید که ماهی مزه دار شود.
نکات تکمیلی در مورد ماهی شکم پر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ماهی شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .