طرز تهیه مربای ریواس خانگی :
ریواس یک گیاه ویژه و پر خاصیت می باشد که در برخی غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد و مربای ریواس در تمام دنیا طرفداران مخصوص خود را دارد پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه این مربای خوشمزه را به همراه تمام فوت و فن هایش بیاموزیم.
مواد لازم مربای ریواس:
- ریواس پاک شده :500 گرم
- شکر :500 گرم
- آبلیمو :2 قاشق غذاخوری
- پودر هل :1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای ریواس :
مرحله اول :
برای درست کردن مربای ریواس ابتدا ریواس ها را به خوبی پاک کرده و در اندازه های یکسان به صورت حبه ای خرد می کنیم و به خوبی شسته و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
یک قابلمه مناسب را انتخاب می کنیم و ریواس های خرد شده و شکر را به صورت لایه لایه درون آن می ریزم و به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی آب بیاندازد.
مرحله سوم
و بعد از گذشت زمان مورد نظر قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و سپس شعله را کم کنید تا قوام پیدا کند و وقتی قوام پیدا کرد آبلیمو و پودر هل را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید تا مربا سرد شود.
مرحله چهارم
مربا را درون ظروف شیشه ای مناسب ریخته و درب آن را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای ریواس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .